Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum a ajuns Corina Cretu sa ia distanta fata de guvernarea Dancila

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns Corina Cretu sa ia distanta fata de guvernarea Dancila

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, se delimiteaza tot mai mult de guvernarea Dancila si PSD, in conditiile in care social-democratii condusi de Liviu Dragnea igonora solicitarile Bruxelles-ului privind atragerea de fonduri europene si nici nu se lasa ajutati de oficialii europeneni. continuă pe Adevărul

DUPA ce dat criticat DUR guvernarea, Corina Cretu mai da o LOVITURA PSD: Comisarul european a facut ANUNTUL

Corina Cretu a vorbit, sambata, despre viitorul sau politic. Comisarul european pentru politica regionala a spus, sambata, ca deocamdata nu s-a hotarat daca va candida la alegerile de anul viitor pentru P.

Corina Cretu lauda modul in care un primar PNL a valorificat fondurile europene. in ce oras a observat comisarul european SCHIMBARI MASIVE

Corina Cretu are doar cuvinte de lauda la adresa unui primar liberal. in cadrul unei dezbateri organizate sambata la Muzeul Principia, comisarul european pentru politica regionala a afirmat ca Alba Iulia are.

Comisarul Corina Cretu, despre o noua candidatura la europarlamentare: Au fost lucruri care m-au pus pe ganduri

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a spus, sambata, la Alba Iulia, ca nu stie daca va mai candida la alegerile europarlamentare din 2019, precizand ca au fost mai multe lucruri care au.

Corina Cretu, anunt despre spitalele regionale: Speranta mea este ca pana la sfarsitul anului 2019 sa inceapa constructia efectiva

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, spera ca pana la sfarsitul anului viitor sa inceapa constructia efectiva a spitalelor regionale de la Cluj, Iasi si Craiova, precizand ca Banca.

Corina Cretu taxeaza autoritatile romane: Sper ca pana la sfarsitul anului 2019 sa inceapa constructia efectiva a spitalelor regionale de urgenta

Comisarul european pentru dezvoltare regionala, Corina Cretu, a criticat, vineri, autoritatile romane pentru intarzierea unor proiecte importante. Aceasta a spus ca spera ca lucrarile de construire a celor.

Corina Cretu: Sper ca pana la sfarsitul anului 2019 sa inceapa constructia efectiva a spitalelor regionale de urgenta

Comisarul european pentru dezvoltare regionala, Corina Cretu, a declarat, vineri, la Cluj, ca spera ca lucrarile de construire a celor trei spitale regionale de urgenta sa inceapa pana la sfarsitul anului viitor, potrivit Agerpres .

Corina Cretu, apel catre Ministerul Transporturilor: Pregatiti proiecte mature

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a lansat un apel catre Ministerul Transporturilor din Romania sa pregateasca proiecte mature pentru finantare europeana. Sunt probleme.

Corina Cretu: Romania trebuie sa depuna proiecte mature pentru finantare europeana, precumSibiu Pitesti, Pitesti Constanta sau podul de la Braila

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, face apel la Ministerul Transporturilor sa depuna proiecte mature pentru finantare europeana, cum ar Sibiu Pitesti, Pitesti Constanta sau podul de la Braila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )