Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: isi fac planuri pentru motiunea de cenzura. Cum sa traiasca fara conexiuni la buget?

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: isi fac planuri pentru motiunea de cenzura. Cum sa traiasca fara conexiuni la buget?

Presedintele Klas Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, subliniind ca social-democratii continua cu minciuni si fake news. Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, despre aliatii nostri. Asta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Nu cred ca pot sa-i conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea

Klaus Iohannis le transmite un mesaj alegatorilor PSD. Acesta a subliniat ca votantii PSD sunt victime ale minciunilor partidului pe care l-au votat in 2016. Cu toate ca nu crede ca poate obtine votul lor.

Klaus Iohannis, despre alegerile prezidentiale: PSD a avut cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani. A reusit sa ne duca pe toti intr-o stare de disperare

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, va sustine miercuri, incepand cu ora 18,00, o conferinta de presa la sediul central al PNL impreuna cu liderii liberali. De asemenea,.

KLAUS IOHANNIS: Nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, ca nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Iohannis le-a cerut sprijinul romanilor in turul al doilea pentru a castiga definitiv lupta pentru Romania. Candidatul PNL la alegerile prezidentiale a anuntat ca va merge prin tara si va dialoga cu cu cetatenii, cu jurnalistii si cu societatea civila.

Dancila: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a afirmat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca a cerut desfiintarea unui partid politic, sustinand ca aceasta este o atitudine extremista.

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. il combate cu propriile sale declaratii

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, il ironizeaza pe contracandidatul sau Klaus Iohannis cu propriile sale declaratii. in campania electorala din 2014, Iohannis ii reprosa lui.

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Gabriela Firea, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Fuga e rusinoasa

Gabriela Firea il ironizeaza pe Klaus Iohannis pentru ca refuza invitatia la dezbatere lansata de Viorica Dancila. De pe net!? Pe principiul : fuga e rusinoasa dar sanatoasa! Pentru el, nu pentru.

Klaus Iohannis, intrebat cum raspunde atacurilor PSD din ultima perioada: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla vineri la Baia Mare, acolo unde s-a intalnit cu simpatizantii PNL. intrebat cum va raspunde atacurilor PSD din ultima perioada, acelor fake news-uri, gen casca si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )