Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lia Olguta Vasilescu: Vom fi alaturi de liderul PSD. Nu sangereaza numai Liviu Dragnea, ci si partidul

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu: Vom fi alaturi de liderul PSD. Nu sangereaza numai Liviu Dragnea, ci si partidul

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca social-democratii vor fi alaturi de liderul PSD, dupa decizia instantei supreme de condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pentru ca nu. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: Dublam subventiile pentru angajatori

Ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, marti, ca Guvernul va dubla subventiile pentru angajatori, in contextul crizei de forta de munca cu care se confrunta Romania. Ne-am gandit sa-i.

Olguta Vasilescu promite subventii de sute de milioane de lei lunar pentru angajarea celor fara un loc de munca

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti seara ca angajatorii care vor incadra someri, absolventi, tineri marginalizati si persoane cu handicap vor primi subventii de 2. 250 lei in fiecare luna, astfel urmand sa fie redus urgent deficitul fortei de munca. Potrivit datelor INS, in 2017 existau mai mult de 280. 000 de persoane apte de munca.

Olguta Vasilescu: Guvernul va dubla subventiile pentru angajatorii care incadreaza someri si beneficiari de ajutor social

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti seara ca Guvernul va adopta o Ordonanta de urgenta cu ajutorul careia se va diminua considerabil somajul.

Olguta Vasilescu: Nu sangereaza numai Liviu Dragnea, sangereaza partidul in aceasta perioada

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilecu, a sustinut, la Romania TV, ca a fost o greseala faptul ca nu a fost aplicata decizia Curtii Constitutionale cu privire la constitutionalitatea Ordonantei de urgenta nr. Ea spune ca nu sangereaza numai Liviu Dragnea, sangereaza partidul in aceasta perioada si spera sa nu i se inmoaie genunchii lui Dragnea, la fel cum a fost cu un premier care a demisionat din functie.

POZA ZILEI! Liviu Dragnea fara MUSTATA. Cum arata liderul PSD (FOTO)

Imaginea zilei ne este data de Liviu Dragnea. Atasamentul liderului PSD fata de mustata pe care o poarta a pornit inca din tinerete. Seful PSD a avut, insa, o scurta perioada cand a renuntat la.

Liviu Dragnea, contestat de protestatari in Parlament: Liderul PSD, huiduit la iesirea din plen(FOTO, VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, pe holurile Parlamentului, acolo unde 11 protestatari Rezist au cerut demisia sa si a premierului Viorica Dancila si au scandat mesaje impotriva coalitiei.

SURSE: Wess Mitchell, intalnire de taina cu Liviu Dragnea la un hotel. Despre ce au discutat emisarul lui Trump si liderul PSD

Wess Mitchell, adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene si eurasiatice, aflat in Romania in aceste zile, ar fi avut o intalnire cu presedintele PSD Liviu Dragnea. Discutia dintre.

Wess Mitchell, intalnire de taina cu Liviu Dragnea la un hotel. Despre ce au discutat emisarul lui Trump si liderul PSD

Wess Mitchell, adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene si eurasiatice, aflat in Romania in aceste zile, a avut o intalnire cu presedintele PSD Liviu Dragnea. intalnirea a fost ulterior.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )