Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Lider PSD Tulcea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Discutiile privind componenta Guvernului se amana, nu s-a ajuns la o intelegere privind unele portofolii

Hotnews Hotnews,
 Lider PSD Tulcea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Discutiile privind componenta Guvernului se amana, nu s-a ajuns la o intelegere privind unele portofolii

Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, luni, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, potrivit News. ro. Teodorescu a facut aceste declaratii dupa o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Liviu Dragnea controleaza Parlamentul, Guvernul, partidul, Curtea de Conturi. Nu are educatia politica si capacitate intelectuala de a conduce o tara

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminica seara, la Antena 3, ca in Comitetul Executiv National al PSD exista un singur membru, Liviu Dragnea, iar acesta este cel care va decide alcatuirea noului Guvern. Ponta mai spune ca actualul lider al social-democratilor controleaza Parlamentul, Guvernul, Partidul, Curtea de Conturi, dar si alte institutii ale statului, insa considera ca Dragnea nu are educatia politica si capacitatea intelectuala de a conduce o tara.

Lia Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Cate mai toleram?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, comenteaza dosarul deschis de DNA pe numele liderului PSD Neamt, Ionel Arsene, un apropiat al lui Liviu Dragnea, afirmand ca acesta este un nou abuz al DNA impotriva liderilor PSD. Ea se intreaba, intr-o postare pe Facebook, cate mai toleram?.

Liviu Dragnea: Legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat luni dupa sedinta conducerii PSD ca legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare. Liderul PSD nu a dat insa o perspectiva de timp pentru adoptarea acestei legi.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila va vorbi dupa votul de investitura, acum si-ar da cu parerea / Invata programul de guvernare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni seara ca premierul desemnat, Viorica Dancila, va face declaratii publice dupa votul de investitura, deoarece acum nu ar face dacat sa-si dea cu parerea.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Klaus Iohannis a retrimis o lege importanta in Parlament

Klaus Iohannis il loveste puternic pe Liviu Dragnea, la doar o zi dupa ce a acceptat propunerea de premier facuta de PSD. Presedintele a decis sa retrimita in Parlament una dintre legile despre.

Liviu Dragnea: Nu dezincriminam abuzul in serviciu, nici vorba de asa ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca social-democratii nu intentioneaza sa dezincrimineze abuzul in serviciu si ca nu este de acord cu declaratiile facute de deputatul PSD Catalin Radulescu in acest sens.

Liviu Dragnea: Vineri adoptam prin vot componenta Cabinetului Dancila

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la finalul Comitetului Executiv al PSD, ca ministrii din viitorul Cabinet Dancila vor fi stabiliti, prin vot, vineri, cand va avea loc o noua sedinta a conducerii partidului.

Ponta: E un singur membru in CEx - Liviu Dragnea. El controleaza Parlamentul si Guvernul / O sa votez impotriva Guvernului Dragnea 3

Comitetul Executiv National al PSD are un singur membru, pe Liviu Dragnea, care controleaza Parlamentul, Guvernul, Curtea de Conturi si alte institutii ale statului, a declarat Victor Ponta. Se va decide co.

Liviu Dragnea, despre momentele in care se uita la Suleiman Magnificul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, luni, ca a urmarit cateva episoade din serialul Suleiman Magnificul, dar a respins acuzatiile europarlamentarului Catalin Ivan conform carora ar fi.

Liviu Dragnea, lamuriri privind posibila dezincriminare a abuzului in serviciu: Nici vorba!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari ca abuzul in serviciu nu va fi dezincriminat, asa cum a anuntat luni deputatul social-democrat Catalin Radulescu. Nu am fost de acord cu decla.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )