Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liderul PSD Vaslui, reactie dupa CEx. Ce spune despre propunerea Vioricai Dancila in functia de premier

Antena3 Antena3,
Liderul PSD Vaslui, reactie dupa CEx. Ce spune despre propunerea Vioricai Dancila in functia de premier

Au aparut primele reactii dupa a doua sedinta a PSD. Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu sustine ca este increzator ca presedintele Klaus Iohannis nu va refuza propunerea pe care social-democratii. continuă pe Antena3

Catalin Ivan, dupa CEx PSD: Urmeaza vremuri foarte grele pentru Romania

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan il ataca dur pe liderul PSD, Liviu Dragnea , dupa sedinta CEx a partidului, in urma careia i s-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose.

Surse: Dragnea are majoritate in CEx si ia in calcul trantirea Guvernului daca Tudose nu renunta la functie. Cum se impart taberele in partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va accepta, la CEx-ul de luni, revocarea ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru ca si-ar pierde autoritatea in partid, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Dragnea este hotarat sa supuna la vot o noua demitere a propriului premier, caz in care s-ar astepta ca Mihai Tudose sa cedeze si sa accepte conditiile armistitiului. insa Tudose ar iesi umilit.

Felix Stroe, ministrul transporturilor si liderul PSD Constanta, mesaj clar pentru Dragnea:Ar fi bine sa purtam o discutie serioasa despre cum putem democratiza puterea de decizie in partid

Felix Stroe, ministru al Transporturilor si liderul organizatiei judetene PSD Constanta spune ca la urmatoarea intalnire a liderilor partidului trebuie discutat despre democratizarea puterii de decizie din PSD, adaugand ca premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aiba si decizia.

Carmen Dan, la sosirea la CEx, intrebata despre demisie: Daca partidul imi va cere, voi face asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, la sosirea la sediul PSD, ca daca partidul ii va cere sa demisioneze va face acest lucru. Daca partidul imi va cere, voi face asta,.

Carmen Dan, la sosirea la CEx, intrebata despre demisie: Daca partidul mi va cere, voi face asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, la sosirea la sediul PSD, ca daca partidul ii va cere sa demisioneze va face acest lucru, relateaza News. ro.

Sunt niste orgolii care dupa CEx trebuie sa se stinga.

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a declarat, astazi, ca in PSD si la nivelul Guvernului nu sunt disfunctionalitati, ci mai degraba orgolii care spera ca vor fi stinse foarte repede dupa Comitetul Executiv National, el adaugand ca toti cei din partid trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa isi bata joc de votul romanilor.

Ecaterina Andronescu, reactie dupa ce a refuzat functia de premier: Le-am multumit colegilor, pentru ca propunerea a fost foarte onoranta, dar am refuzat

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu afirma ca s-a retras de pe lista propunerilor pentru functia de premier pentru ca nu a dorit sa se imparta voturile in CExN al PSD. M-a propus.

Liviu Dragnea, reactie dupa vizita premierului Japoniei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca intalnirea delegatiei japoneze cu oficialitatile romane a fost una buna, exprimandu-si speranta ca aceasta va avea.

Care este relatia posibilului premier Viorica Dancila cu liderul PSD Liviu Dragnea

Viorica Dancila a fost nominalizata, marti, de Comitetul Executiv al PSD pentru functia de premier. Nominalizarea a votata de forul de conducere in unanimitate, cu o abtinere, cea a lui Robert.

Caru' cu vedete:Gina Pistol a rabufnit. Ce spune despre relatia cu Smiley;Andreea Banica, in costum de baie la 40 de ani. Cum arata artista pe plaja din Maldive;Fosta iubita a lui Mel Gibson sustine ca are grave probleme de sanatate in urma violentelor i

Delia, fortata sa-si intrerupa vacanta de lux. La ce suma ajunge vacanta exotica din Maldive. Un rasfat intr-o casuta deasupra Oceanului Indian, cu scara care coboara direct printre pestii multicolori si in directa conexiune cu natura, costa nu mai putin de 1. 500 de euro pe zi. Antonia termina divortul de italian dupa patru ani?Din 2013 Antonia 29 de ani) bate drumurile tribunalelor. In tot acest timp ea s-a chinuit sa divorteze de afaceristul italian Vincenzo Castellano si sa-si vada fetita, care de mai bine de patru ani locuieste in Italia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )