Libnet.ro
UNICEF

10:45

Liviu Dragnea: Nu dezincriminam abuzul in serviciu, nici vorba de asa ceva

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Nu dezincriminam abuzul in serviciu, nici vorba de asa ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca social-democratii nu intentioneaza sa dezincrimineze abuzul in serviciu si ca nu este de acord cu declaratiile facute de deputatul PSD Catalin Radulescu in acest sens. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, lamuriri privind posibila dezincriminare a abuzului in serviciu: Nici vorba!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari ca abuzul in serviciu nu va fi dezincriminat, asa cum a anuntat luni deputatul social-democrat Catalin Radulescu. Nu am fost de acord cu decla.

Ponta: E un singur membru in CEx - Liviu Dragnea. El controleaza Parlamentul si Guvernul / O sa votez impotriva Guvernului Dragnea 3

Comitetul Executiv National al PSD are un singur membru, pe Liviu Dragnea, care controleaza Parlamentul, Guvernul, Curtea de Conturi si alte institutii ale statului, a declarat Victor Ponta. Se va decide co.

Europarlamentarul Catalin Ivan despre Liviu Dragnea: Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul

Europarlamentarul Catalin Ivan povesteste despre Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook, ca Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. El adauga ca Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump.

Liviu Dragnea, despre momentele in care se uita la Suleiman Magnificul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, luni, ca a urmarit cateva episoade din serialul Suleiman Magnificul, dar a respins acuzatiile europarlamentarului Catalin Ivan conform carora ar fi.

Liviu Dragnea, la momentul confesiunilor: Mai gresesc, mai citesc si cate o carte. Ce a spus despre pasiunea pentru filmul Suleyman Magnificul (VIDEO)

Liviu Dragnea a raspuns, la finalul sedintei PSD de luni, acuzatiilor lansate de europarlamentarul Catalin Ivan, care a a afirmat ca in urma cu cativa ani acesta a oprit o sedinta a partidului.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila va vorbi dupa votul de investitura, acum si-ar da cu parerea / Invata programul de guvernare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni seara ca premierul desemnat, Viorica Dancila, va face declaratii publice dupa votul de investitura, deoarece acum nu ar face dacat sa-si dea cu parerea.

Liviu Dragnea, intrebat daca in guvernul Dancila vor putea fi numiti ministri cercetati penal: Da

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca membri partidului care sunt cercetati penal vor putea sa faca parte din cabinetul Viorica Dancila, raspunzand la intrebarea unui ziarist.

Liviu Dragnea, despre deciziile luate in cadrul Comitetului Executiv

Liviu Dragnea a vorbit despre deciziile care s-au luat in cadrul CEx. Astazi am discutat despre programul de guvernare. Colegii au facut deja astazi cateva propuneri. Urmeaza ca si.

Liviu Dragnea: Vineri decidem prin vot componenta Guvernului Dancila!

Liviu Dragnea a vorbit despre deciziile care s-au luat in cadrul CEx. Astazi am discutat despre programul de guvernare. Colegii au facut deja astazi cateva propuneri. Urmeaza ca si.

Liviu Dragnea: Legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat luni dupa sedinta conducerii PSD ca legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare. Liderul PSD nu a dat insa o perspectiva de timp pentru adoptarea acestei legi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )