Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca. Nu ma intereseaza mofturile unora

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca. Nu ma intereseaza mofturile unora

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca functia de presedinte al partidului nu se ia cu japca si ca aceasta nu se tranzactioneaza. Dragnea a mai spus ca va convoca sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD dupa ce va termina discutiile cu social-democratii din teritoriu. continuă pe Hotnews

Dragnea: Functia de presedinte al PSD nu se ia cu japca si nu se tranzactioneaza ca la piata

Functia de presedinte al PSD nu se ia cu japca si nu se tranzactioneaza ca la piata, a sustinut Liviu Dragnea. Dupa ce zilele trecute anunta ca e dispus sa plece de la sefia PSD daca i se va cere acest.

Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca!

Scandalul la varful PSD continua. Luni, a venit o foarte asteptata replica a presedintelui partidului, Liviu Dragnea, dupa ce in presa s-a vorbit despre o scrisoare a unor lideri social-democrati in care i.

Planurile lui Liviu Dragnea de a ramane la sefia PSD

Intalniri de gradul zero la sediul PSD, pe fondul zvonurilor despre o presupusa scrisoare prin care unii sefi de roganizatii i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea. Liderul PSD i-a invitat la discutii pe.

Apel urgent pentru Liviu Dragnea de la liderii din tara. Organizatiile PSD din Ardealsolicita convocarea rapida a unui CExN

Apel urgent de la 13 lideri din PSD, pentru Liviu Dragnea. Filialele din Ardeal ii solicita presedintelui formatiuniiconvocarea unei sedinte a CExN pentru a clarifica eventualele nemultumiri din.

Apel urgent al liderilor PSD din Transilvania catre Liviu Dragnea

Liderii social democrati din Transilvania fac un apel catre Liviu Dragnea sa convoace de urgenta Comitetul Executiv al PSD. Solicitarea a fost facuta dupa o intalnire de cateva ore a presedintilor de organizatii. Acestia spun ca scandalul din.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea convocarea de urgenta a Comitetului Executiv

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace urgent o sedinta a Comitetului Executiv al partidului pentru a fi transate cat mai rapid tensiunile din interiorul formatiunii. Anuntul a fost f.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea convocarea de urgenta a Comitetului Executiv(VIDEO)

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace urgent o sedinta a Comitetului Executiv al partidului pentru a fi transate cat mai rapid tensiunile din interiorul formatiunii. Anuntul a fost f.

Liderii PSD din Transilvania ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace CEx-ul in cel mai scurt timp

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a declarat sambata ca liderii social-democrati din Transilvania i-au cerut lui Liviu Dragnea convocarea cat mai rapida a unui Comitet Executiv pentru a pune capat tensiunilor din partid. Potrivit acestuia, seful PSD le-a raspuns solicitarii, insa ar fi o chestiune de zile pana ce decizia finala va fi comunicata publicului.

Un nou atac devastator pentru Liviu Dragnea: `Conduce PSD spre dezastru`

Fostul ministru al transporturilor, Ioan Rus, cunoscut si ca liderul asa-zisului Grup de la Cluj, lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, avertizand ca sub conducerea sa, PSD se indreapta catre un.

Instanta suprema a motivat decizia de condamnare a liderului PSD n dosarul DGASPC Teleorman: Liviu Dragnea s-a folosit de influenta si putere - Antena 3

Magistratii instantei supreme au finalizat motivarea deciziei de condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, aratand ca, prin influenta si putere, Dragnea a determinat-o pe fosta directoare a DGASPC Floarea Alesu sa savarseasca infractiunea de abuz in serviciu, potrivit Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )