Libnet.ro
UNICEF

13:16

Liviu Dragnea s-a externat

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea s-a externat

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat, pentru Mediafax, ca Liviu Dragnea s-a externat din spital, desi, sustine el, medicii i-au recomandat sa se opereze. Presedintele PSD a avut o intalnire, joi, cu social-democratii la sediul partidului din Kiseleff. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea a iesit din spital

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a externat din spital si si-a reluat activitatea politica, a declarat joi seara, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. Dragnea a participat, joi, la o sedinta de.

Liviu Dragnea se EXTERNEAZA cel tarziu miercuri. Radulescu: Se pare ca nu se va opera. Va face gimnastica medicala

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea. Deputatul CatalinRadulescua precizat ca seful sau se simte mai bine si va fi externat marti seara sau miercuri. Parlamentarul PSD a dec.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

EXCLUSIV! Informatii noi despre starea lui Liviu Dragnea. Are trei leziuni la coloana vertebrala

Informatii noi despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea. Liviu Dragnea este internat la Spitalul Sanador din Capitala in urma unei crize dureroare in zona lombara. Dragnea are trei leziuni la coloana.

PROCESUL PRIVIND ANGAJARILE FICTIVE LA PROTECTIA COPILULUI TELEORMAN Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte astazi la inalta Curte

Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte astazi la inalta Curte, in procesul privind angajarile fictive la Protectia Copilului Teleorman, insa este internat in spital. Liderul PSD are dubla hernie de disc si va ramane internat pentru cateva zile, a anuntat, duminica dimineata, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, la Antena 3. in cursul serii, el a spus ca medicii urmau sa decida daca Dragnea va fi operat.

Ministrul Sanatatii explica de ce Liviu Dragnea se trateaza la un spital privat

Si sistemul public si cel privat formeaza sistemul de sanatate, a spus ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, care a aratat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a ales sa se trateze intr-un spital din Romania,.

Mihai Tudose, atac la adresa lui Liviu Dragnea: Prima data te prezinti la un spital public. Cand esti al treilea om in stat, e bine sa verifici daca lucrurile functioneaza pe propria piele

Fostul premier Mihai Tudose il critica pe liderul PSD; Liviu Dragnea, pentru ca nu a ales sa se trateze intr-un spital public, ci a ales o clinica privata. Tudose a sustinut, miercuri, pe holurile.

Victor Ponta: Bolnavul Liviu Dragnea e foarte suparat ca Toader nu da OUG care sa il scape de dosarul de la iCCJ

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a publicat observatiile lui Tudorel Toader privind proiectul de administrarea participantiilor statului, mentionand ca atunci cand a fost premier nu a adoptat niciodata un proiect fata de care Ministrul Justitiei nu si-a dat acordul. Ponta mai sustine ca Liviu Dragnea si Darius Valcov nu se multumesc sa scape de inchisoare si ca vor sa dea marea lovitura.

Cum vrea sa scape Liviu Dragnea de condamnarea la trei si jumatate de inchisoare. Avocatii cer desfiintarea sentintei completului de 3 judecatori

Apararea lui Liviu Dragnea in procesul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman in care liderul PSD a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cere instantei supreme rejudecarea dosarului in fond. in documentele depuse la instanta suprema si consultate de HotNews. ro, avocatii au invocat o nulitate absoluta, spunand ca sentintele in acest proces au fost pronuntate de un complet penal obisnuit, ci nu de un complet specializat pentru judecarea cauzelor de coruptie, asa cum prevede Legea 78/2000.

Liviu Dragnea cere rejudecarea procesului in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

Document exploziv! Antena 3 a obtinut cererea depusa la Instanta Suprema de Liviu Dragnea prin care acesta solicita anularea sentintei de trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul DGASPC.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )