Libnet.ro
UNICEF

08:45

Marcel Ciolacu anunta data Congresului PSD, daca in Romania nu apar cazuri confirmate cu noul coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu anunta data Congresului PSD, daca in Romania nu apar cazuri confirmate cu noul coronavirus (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anutat, luni, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii se vor reuni in Congres in data de 29 februarie. Ciolacu a precizat, insa, ca in cazul in. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: De aceasta data, PSD nu va face nicio propunere de prim ministru imi pare rau ca presedintele a fost pus in aceasta postura de catre PNL

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni ca PSD nu va face nicio propunere de prim ministru, dupa ce Curtea Constitutionala a cerut reluarea procedurii de desemnare, motivandu-si decizia prin faptul ca nu am fost luati in considerare prima oara de presedintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu: E posibil ca PSD sa voteze un guvern tehnocrat

Marcel Ciolacu sustine ca exista posibilitatea ca partidul sau sa voteze un guvern tehnocrat, daca va fi propus de presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca il stimeaza foarte mult pe generalul Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale.

MARCEL CIOLACU: Nu cred ca PSD va merge cu o propunere de prim-ministru

Partidul Social Democrat nu va merge, cel mai probabil, cu o propunere de prim-ministru la presedinte, a declarat, luni, liderul formatiunii, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Nu cred ca PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, nu crede ca PSD va merge de aceasta data, la consultarile cu presedintele Iohannis, cu o propunere pentru functia de prim-ministru. Nu este indeplinit.

Marcel Ciolacu avertizeaza: PSD nu va vota niciun guvern minoritar

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca PSD nu va vota niciun guvern minoritar si crede ca trebuie intrat intr-o alta logica politica, nu de alegeri anticipate.

Surse. Cine vor fi locotenentii lui Marcel Ciolacu in fruntea PSD. Grindeanu, inapoi in partid

Noua organigrama de conducere a PSD va cuprinde doua functii de presedinte executiv, patru de prim-vicepresedinte si opt posturi de vicepresedinte. Marcel Ciolacu, viitorul lider al PSD, a impartit deja functiile pentru omenii sai de incredere, dar si pentru rivali, astfel incat sa nu tulbure apele inainte de Congres.

Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Iohannis a convocat CSAT pe tema coronavirusului: Si noi am solicitat acest lucru (VIDEO)

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, sustine ca si social-democratii au solicitat convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe tema coronavirusului, care a lovit o tara cu o comunitate extrem de.

Marcel Ciolacu: Congresul PSD va avea loc pe 29 februarie

Congresul PSD va avea loc in data de 29 februarie, a anuntat presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, care a precizat ca data va fi schimbata in cazul in care situatia generata de coronavirus se va agrava pe teritoriul Romaniei.

MARCEL CIOLACU: Nu stiu daca suntem pregatiti pentru o epidemie de coronavirus

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca era o chestie de zile pana la aparitia unui caz de infectare cu coronavirus in tara noastra, tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia. Nu stiu daca suntem pregatiti, spune el, mentionand ca femeia din Buzau in cazul careia exista suspiciuni a ingrijit in Italia o batrana confirmata ulterior cu acest virus.

Marcel Ciolacu, despre cursa pentru sefia PSD: Mi-as dori sa fie contracandidati. Pana la acest moment, nu s-a mai anuntat nimeni (VIDEO)

Congresul PSD va avea loc in 29 februarie daca lucrurile nu vor lua o alta intorsatura, a afirmat Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, luni seara, in direct pe B1 TV. intrebat de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )