Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marcel Ciolacu: in conditii normale, daca nu ar fi existat aceasta epidemie, cu totii am fi votat impotriva acestui guvern al PNL

B1 B1,
Marcel Ciolacu: in conditii normale, daca nu ar fi existat aceasta epidemie, cu totii am fi votat impotriva acestui guvern al PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a scrie, pe pagina sa de Facebook, ca in conditii normale, daca nu ar fi existat epidemia de coronavirus, toti social-democratii ar fi votat impotriva Guvernului. continuă pe B1

PeBloguri: Marcel Ciolacu: Asta as fi spus azi in plenul Parlamentului. Daca am fi avut conditii normale

Asta as fi spus azi in plenul Parlamentului. Daca am fi avut conditii normale, a spus presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu, despre votarea Guvernului PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca, in conditii normale, daca nu ar fi exi.

Marcel Ciolacu le cere parlamentarilor PSD sa voteze Guvernul Orban: Sa intelegem aceasta situatie exceptionala si sa ne facem datoria (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face apel la parlamentarii social-democrati sa isi facadatoria si sa voteze Guvernul PSD. intr-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook,.

Marcel Ciolacu, PSD: Trei luni pierdute cu un guvern iresponsabil au lasat urme adanci

Intr-o postare pe o retea de socializare, Marcel Ciolacu, PSD, si-a exprimat nemultumirea fata de feul in care decurge viata politica romaneasca si a indemnat oamenii sa iasa la vot.

Marcel Ciolacu: Voi face toate eforturile ca sambata sa avem un Guvern functional

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca, alaturi de colegii sai, va f.

Marcel Ciolacu: Vom vota un guvern stabil in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota un guvern st.

Surse. Marcel Ciolacu cere PSD-istilor sa voteze viitorul Guvern maine: Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut social-democratilor din Parlament sa voteze viitorul Guvern sambata. Mai mult, seful Camerei Deputatilor i-a anuntat in mesajul intern ca Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp.

Marcel Ciolacu spune ca PSD va actiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferintei cu Klaus Iohannis, alaturi de mesajul PSD va actiona responsabil.

Marcel Ciolacu, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PSD va actiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferintei cu Klaus Iohannis, alaturi de mesajul PSD va actiona responsabil.

Marcel Ciolacu: PSD merge la consultari. Cel tarziu luni Romania trebuie sa aiba un guvern stabil

Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat de catre Florin Citu a fost cel mai iresponsabil moment din politica romaneasca, sustine Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )