Libnet.ro
UNICEF

19:47

MARCEL CIOLACU: Daca domnul Ciuca va fi desemnat premier, exista posibilitatea ca noi sa votam acel guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Daca domnul Ciuca va fi desemnat premier, exista posibilitatea ca noi sa votam acel guvern

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca, daca premier va fi desemnat actualul ministru al Apararii, Nicolae Ciuca, atunci exista posibilitatea ca social-democratii sa voteze acel guvern, cu conditia ca niciun membru PNL sa nu faca parte din Executiv. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Daca vine domnul Ciuca, sa spunem, fara niciun membru PNL in Guvern, exista posibilitatea ca noi sa votam acel guvern

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca, daca premier va fi desemnat actualul ministru al Apararii, Nicolae Ciuca, atunci exista posibilitatea ca social-democratii sa voteze acel guvern, cu conditia ca niciun membru PNL sa nu faca parte din Executiv.

Ciolacu: Nu mergem la consultari cu o nominalizare. Am o parere foarte buna despre domnul Ciuca, dar in spatele lui se ascunde PNL

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat marti seara ca formatiunea sa nu va merge cu o nominalizare la consultarile cu presedintele de maine. in ce priveste decizia lui Ludovic Orban de a-si depune mandatul de premier interimar, acesta a afirmat ca este o normalitate.

Marcel Ciolacu, despre numele vehiculat ca fiind favorit pentru mandatul de premier: Refuz varianta in care PNL sa se ascunda in spatele lui Nicolae Ciuca

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca nu va sustine nicio varianta de guvern PNL, subliniind ca ar trebui un guvern de specialisti pana la alegeri. Totodata, Ciolacu a spus ca refuza varianta in care PNL sa se ascunda in spatele generalului Nicolae Ciuca, nume vehiculat ca fiind favorit pentru mandatul de premier.

Marcel Ciolacu: E posibil ca PSD sa voteze un guvern tehnocrat

Marcel Ciolacu sustine ca exista posibilitatea ca partidul sau sa voteze un guvern tehnocrat, daca va fi propus de presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca il stimeaza foarte mult pe generalul Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale.

MARCEL CIOLACU: Cred ca s-a intrat in legalitate, s-a respectat decizia Curtii Constitutionale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este normala depunerea mandatului de premier desemnat de catre Ludovic Orban si ca PSD nu va merge cu o propunere de premier, excluzand ideea de a sustine un premier liberal. Ne mentinem varianta ca ar trebui un guvern de specialisti pana la alegeri, afirma el.

MARCEL CIOLACU: Nu stiu daca suntem pregatiti pentru o epidemie de coronavirus

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca era o chestie de zile pana la aparitia unui caz de infectare cu coronavirus in tara noastra, tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia. Nu stiu daca suntem pregatiti, spune el, mentionand ca femeia din Buzau in cazul careia exista suspiciuni a ingrijit in Italia o batrana confirmata ulterior cu acest virus.

PSD ar putea vota un guvern propus de Iohannis. Anuntul facut de Marcel Ciolacu

Desi PSD a anuntat ca nu va veni cu nicio propunere, Marcel Ciolacu, liderul interimar al social democratilor, anunta partidul sau ar putea vota un guvern de tehnocrati, condus de generalul Ciuca sau unul de uniune nationala: .

Marcel Ciolacu, despre varianta Raed Arafat pentru functia premier: Ar fi o greseala

Marcel Ciolacu a afirmat duminica seara, la Antena 3, ca ar fi o greseala ca Raed Arafat sa fie propus premier, varianta avansata de Victor Ponta. Liderul interimar al PSD a adaugat ca Arafat are expertiza in alte domenii si e bine sa se ocupe in continuare de ele, potrivit Mediafax.

MARCEL CIOLACU, DUPA DECIZIA CCR: Ma bucura ca democratia functioneaza inca in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referindu-se la decizia CCR care considera neconstitutionala desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, ca se bucura ca democratia functioneaza inca in Romania. Ciolacu sustine ca nu vizeaza intrarea la guvernare a PSD in acest moment.

Marcel Ciolacu, despre cursa pentru sefia PSD: Mi-as dori sa fie contracandidati. Pana la acest moment, nu s-a mai anuntat nimeni (VIDEO)

Congresul PSD va avea loc in 29 februarie daca lucrurile nu vor lua o alta intorsatura, a afirmat Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, luni seara, in direct pe B1 TV. intrebat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )