Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marcel Ciolacu, raspuns pentru PNL si Iohannis: Premierul este desemnat sa guverneze, nu sa pice

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, raspuns pentru PNL si Iohannis: Premierul este desemnat sa guverneze, nu sa pice

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, le raspunde liberalilor, care au acuzat social-democratii, ca vor fi responsabili daca nu va fi cvorul la votul pentru Guvernul Orban II. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, replica pentru Iohannis: Vrei sa te faci de ras si sa nu-ti votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD ca nu face majoritate in locul tau

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a spus lui Klaus Iohannis ca un guvern este propus pentru a trece in Parlament, nu pentru a fi picat intentionat. Ciolacu i-a mai transmis sefului statului sa nu acuze PSD ca nu face majoritate.

Ion Iliescu, mort pentru PSD: declaratiile lui Marcel Ciolacu, absolut socante

Ai fi crezut ca legatura dintre Ion Iliescu si PSD este una intrinseca. Fostul presedinte a fost numit, la un moment dat, lider onorific al partidului, tocmai pentru ca cineva sa nu uite acest lucru. Se pare ca Marcel Ciolacu a facut-o. intr-un set de circumstante foarte ciudate, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a .

Marcel Ciolacu: Nu cred ca vom avea alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, ca PSD este pregatit pentru orice timp de alegeri, dar ca personal nu crede ca vor avea loc alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu: Nu cred ca vom avea alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, ca PSD este pregatit pentru orice timp de alegeri, dar ca personal nu crede ca vor avea loc alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu, despre situatia lui Ion Iliescu in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, din cate stie, Ion Iliescu nu este presedinte de onoare al partidului, mentionand ca acesta a reprezentat un simbol pentru PSD, pentru Romania si pentru democratie, dar s-a retras din viata publica.

MARCEL CIOLACU: Organizatiile judetene isi decid singure aliantele pentru alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca pentru prima data, organizatiile judetene ale partidului vor avea libertatea de a decide cu ce alte formatiuni fac aliante pentru alegerile locale.

MARCEL CIOLACU: Luni vom fi prezenti la grupurile parlamentrare si nu vom participa la votul de investire a domnului Orban

Presedintele interimar al psd, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri seara, dupa Comitetul Executiv, ca parlamentarii formatiunii nu vor participa la votul pentru investirea Guvernului Orban II.

Marcel Ciolacu: PSD are un plan detaliat pentru perioada urmatoare

Marcel Ciolacu a afirmat, luni, intr-un interviu acordat in exclusivitate, la Bruxelles, jurnalistei Sabina Iosub ca PSD are un plan detaliat pe care il va pune in aplicare in perioada urmatoare.

Marcel Ciolacu, intalnire cu David Sassoli la Bruxelles: Sustinem o crestere a fondurilor de coeziune si o implementare corecta a politicii agricole comune

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a fost prezent la Bruxelles, la o intalnire cu presedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, pentru a discuta despre bugetul european.

Marcel Ciolacu, despre alegerile anticipate: Social-democratii sunt pregatiti sa faca fata oricarui scrutin organizat

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca partidul pe care il conduce nu se teme de alegerile anticipate, cu toate ca nu intelege motivul organizarii lor cu doar trei luni inainte de alegerile la termen.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )