Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor avertizeaza social-democratii sa nu mai induca panica in societate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Finantelor avertizeaza social-democratii sa nu mai induca panica in societate

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a transmis, printr-un mesaj postat pe Facebook, un avertisment catre social-democratii sau simpatizantii acestora, sa nu mai mearga in emisiuni de televiziune si sa induca panica in societate. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu face apel la membrii si simpatizantii PSD sa nu mai induca panica VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a lansat, printr-un mesaj postat pe Facebook, un avertisment catr.

Citu ii avertizeaza pe PSD-isti sa nu mai induca panica in societate: Romanii nu sunt prosti si-si dau seama ca, in timp ce Guvernul munceste, voi va faceti campanie electorala! (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, i-a avertizat pe PSD-isti si pe simpatizantii lor sa nu mai mearga la televiziunile prietene si sa induca panica in societate. El a mai precizat ca romanii isi dau.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora. Oamenii intra deja in somaj Ce se va intampla cu impozitele pentru persoanele fizice

In plina criza epidemiologica Guvernul Orban anunta noi pachete de ordonante fiscale pentru IMM-uri, dar si pentru persoanele fizice. Se intrevad modifica pentru a se putea amana anumite dari la stat. Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora in aceste zile, din partea Guvernului si, implicit, a Ministerului de Finante vin informari despre noi modalitati de .

Ce spune ministrul Finantelor despre majorarea pensiilor, in contextul coronavirus

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca poate este momentul sa discutam despre o etapizare a majorarii pensiilor, in contextul in care economia afectata de coronavirus n-ar putea sustine o majorare cu 40% din toamna. El a precizat ca ramane de vazut la rectificarea bugetara si totul depinde de executia bugetara.

Avertismentul lui Citu pentru pentru pesedisti: Nu mai merge in emisiuni la televiziuni-prietene sa induci panica in societate

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a lansat, printr-un mesaj postat pe Facebook, un avertisment catre social-democratii sau simpatizantii acestora, sa nu mai mearga in emisiuni de televiziune si sa induca panica in societate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )