Libnet.ro
UNICEF

20:02

Un nou CEx la PSD. Se cauta solutii pentru situatia din Guvern

Antena3 Antena3,
Un nou CEx la PSD. Se cauta solutii pentru situatia din Guvern

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste miercuri, de la ora 18,00, pentru a discuta despre situatia Guvernului, care a ramas fara trei ministri. Social-democratii se reunesc in sedinta la sediul. continuă pe Antena3

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Rivalul european al Uber, aplicatia de ride-hailing Bolt cunoscuta anterior ca Taxify) reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Bolt, una dintre cele mai mari platforme europene de transport la cerere, reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti, incepand de astazi, avand astfel cea mai buna oferta din piata.

CExN al PSD: Social-democratii discuta situatia Guvernului, care a ramas fara trei ministri

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste miercuri, de la ora 18,00, pentru a discuta despre si.

Uzina CIECH Soda Romania va fi inchisa temporar, pana la gasirea unei solutii pentru aprovizionarea cu abur

Compania CIECH Soda, cunoscuta anterior ca Uzinele Sodice Govora, va demara procesul de oprire a productiei in data de 18 septembrie, potrivit unui comunicat de presa. Conducerea companiei sustine ca oprirea va fi temporara, pana cand va fi identificata o noua sursa de energie care sa aprovizioneze uzina. Aceasta in conditiile in care pretul aburului propus de unicul sau furnizor, CET Govora, va creste cu 135%, incepand cu 18 septembrie 2019. CIECH Soda, la care investitorii sunt polonezi, ia in calcul realizarea unui joint-venture, impreuna cu Consiliul Judetean si Chimcomplex, pentru construirea unei noi surse de energie.

China maraie si Consiliul de Securitate ONU isi amana votul privind situatia din Afganistan

Un vot al Consiliului de Securitate al ONU privind Afganistanul, programat initial pentru luni si am.

A doua zi de proteste pentru sindicalistii din transportul feroviar

Sindicalistii din transportul feroviar urmeaza sa participe, marti, pentru a doua zi consecutiv, la un miting de protest in fata Ministerului Transporturilor, fata de situatia in care se afla in prezent intregul sistem de transport feroviar de stat si mai ales compania CFR Calatori.

UPDATE PSD face strategia pentru guvern dupa un raspuns de la CCR. Steriu: Imediat dupa aceea vom stabili pasii urmatori

Social-democratii nu se grabesc sa o trimita pe Viorica Dancila in Parlament pentru un vot de incredere, asa cum cer opozitia si presedintele Klaus Iohannis. Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat ca se asteapta mai intai o decizie a Curtii ConstitutionaleCCR) privind numirea ministrilor interimari. UPDATE Surse social democrate au declarat penru HotNews. ro ca liderii partidului se vor reuni in sedinta Comitetului Executiv, miercuri dupa-amiaza, pentru a decide strategia pe urmatoarea perioada.

Conditia impusa de Barna pentru ca USR PLUS sa semneze pactul de angajare ca nu va taia pensiile si salariile: Daca Dancila isi da demisia din functia de prim-ministru si PSD semneaza pactul pentru anticipate

Dan Barna ii transmite Vioricai Dancila, dupa ce aceasta a lansat partidelor o propunere de pact prin care acestea sa se angajeze ca nu vor taia pensiile si salariile, ca alianta USR PLUS se angajeaza sa nu taie pensiile si salariile si sa aduca bunastare romanilor cu conditia ca presedintele PSD sa isi prezinte demisia din functia de prim-ministru al Romaniei, iar formatiunea sa semneaza pactul pentru anticipate.

Vouchere de 15.000 de lei pentru taximetristii din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a anuntat un nou proiect pentru Capitala. Primarul general al Capitalei doreste sa dea vouchere in valoare de 15. 000 de lei pentru taximetristii Azi propun dezbaterii si propunerii.

Vouchere de 15.000 de lei pentru taximetristii din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a anuntat un nou proiect pentru Capitala. Primarul general al Capitalei doreste sa dea vouchere in valoare de 15. 000 de lei pentru taximetristii Azi propun dezbaterii si propunerii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )