Libnet.ro
UNICEF

09:00

O noua sedinta la PSD, la doar cateva zile dupa ce Dragnea a scapat de demisie: Care este ordinea de zi

B1 B1,
O noua sedinta la PSD, la doar cateva zile dupa ce Dragnea a scapat de demisie: Care este ordinea de zi

Social-democratii se reunesc, din nou, la doar 3 zile dupa ce Liviu Dragnea a triumfat in Comitetul Executiv in care s-a dezbatut cererea de demisie depusa de mai multi lideri importanti. Luni, cu incepere. continuă pe B1

DOLJ: Drumul mortii de la Pielesti, inca o victima. Este al treilea om care moare in aceasta zona, in doar cateva zile

Autoritatile au pus separatoare de sens tip New Jersey in curbele mortii de la Pielesti si Padurea Sarului, dar tragediile se tin lant in continuare. Nu trece saptamana in care, in aceasta zona, sa nu aiba loc un accident grav. Ultima victima avea 62 ani si a intrat cu masina intr-un tir.

Drumul mortii de la Pielesti, inca o victima. Este al treilea om care moare in aceasta zona, in doar cateva zile

Autoritatile au pus separatoare de sens tip New Jersey in curbele mortii de la Pielesti si Padurea Sarului, dar tragediile se tin lant in continuare. Nu trece saptamana in care, in aceasta zona, sa nu aiba loc un accident grav. Ultima victima avea 62 ani si a intrat cu masina intr-un TIR.

Tot ce trebuie sa stii despre sedinta PSD in care se joaca libertatea lui Dragnea

Liderii PSD vin azi la Bucuresti ca sa voteze daca Liviu Dragnea mai ramane presedintele partidului sau nu. Va fi un meci intre doi imblanzitori de baroni.

Mai avea doar cateva saptamani de trait, asa ca a decis sa isi ceara iubita de sotie. in ziua nuntii, mirele a facut o marturisire care i-a lasat pe toti fara cuvinte

I s-a spus ca mai are doar cateva luni de trait, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer de maduva, asa ca Jack Kane, 23 de ani, a decis sa se casatoreasca cu iubita sa, Emma Clarke. Tanarul a.

Informatii de culise. Ce s-a discutat in spatele usilor inchise la sedinta PSD

Potrivit surselor din interiorul partidului, Gabriela Firea a fost singura care i-a cerut concret, demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. in rest, Paul Stanescu i-a reprosat lui Dragnea ca nu a venit cu un proiect legislativ privind amnistia si gratierea, in timp ce Adrian Tutuianu a prezentat un sondaj de opinie, fara sa spuna cine l-a facut, in care PSD era cotat sub 30%.

Oprisan, inainte de sedinta PSD: Mesajul este de a continua guvernarea. Nu poti sa vii dintr-o data si sa scrii o scrisoare

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National CExN) al partidului, ca mesajul organizatiei este de a continua guvernarea si programul de guvernare, subliniind ca toate aceste lucruri sunt posibile cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru ca acesta a fost ales de toti membrii.

Limbaj de mahala in sedinta PSD: Puteti sa va bagati scrisoarea undeva

Codrin Stefanescu, unul dintre sustinatorii lui Dragnea, a avut o interventie dura impotriva revolutionarilor din PSD.

Sedinta PSD. Surse: Liderii partidului, pusi sa-si lase telefoanele la intrare

Liderii PSD au fost pusi de presedintele Liviu Dragnea sa-si lase telefoanele la intrarea in sala, intr-o cutie, potrivit unor surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )