Libnet.ro
UNICEF

12:45

Omagiu halucinant oferit de Codrin Stefanescu pentru Viorica Dancila cu ocazia aniversarii acesteia: Ce titulatura i-a acordat premierului (FOTO)

B1 B1,
Omagiu halucinant oferit de Codrin Stefanescu pentru Viorica Dancila cu ocazia aniversarii acesteia: Ce titulatura i-a acordat premierului (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a aniversat duminica implinirea a 55 de ani. Cu aceasta ocazie, social-democratii s-au inghesuit pentru a transmite urari cat mai creative si in care isi arata supunerea fata de. continuă pe B1

Codrin Stefanescu, atac la Klaus Iohannis: Blocheaza Romania si sfideaza o tara intreaga

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a adus acuze grave lui Klaus Iohannis, cu privire la remanierea ministrilor. Invitat in platoul emisiunii Punctul de intanire, Codrin.

Ce avertizeaza Codrin Stefanescu inainte de Consiliul National al PSD: ii sfatuiesc pe toti sa fie foarte atenti la mesajul lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat sambata ca presedintele social-democrat Liviu Dragnea va avea, in cadrul Consiliului National organizat duminica, un mesaj extrem de important si care va crea foarte multe ecouri . Acesta a avertizat, totodata, ca toata lumea trebuie sa fie foarte atenta la acest mesaj, asteptat in mod clar de toti simpatizantii si de electoratul social-democratilor.

Avertismentul lui Codrin Stefanescu inainte de Consiliul National al PSD: ii sfatuiesc pe toti sa fie foarte atenti la mesajul lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat sambata ca presedintele social-democrat Liviu Dragnea va avea, in cadrul Consiliului National organizat duminica, un mesaj extrem de important si care va crea foarte multe ecouri .

Codrin Stefanescu: La CEx, Dragnea va transmite un mesaj care va crea foarte multe ecouri. i sfatuiesc pe toti sa fie foarte atenti

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, afirma ca, duminica, la Consiliul National al social-democratilor, presedintele partidului, Liviu Dragnea, va transmite un mesaj extrem de important, care va crea foarte multe ecouri.

Codrin Stefanescu: Dragnea va transmite un mesaj important

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, afirma ca, duminica, la Consiliul National al social-democratilor, presedintele partidului, Liviu Dragnea, va transmite un mesaj extrem de important, care va crea foarte multe ecouri.

Ce va discuta PSD in Consiliul National al partidului? Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea va transmite un mesaj extrem de important, care va crea foarte multe ecouri

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, sustine ca, duminica, la Consiliul National al partidului, presedintele Liviu Dragnea va transmite un mesaj extrem de important, care va crea foarte multe.

Codrin Stefanescu, anunt important despreConsiliul National al PSD: Liviu Dragnea va transmite un mesaj care va crea multe ecouri

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, afirma ca, duminica, la Consiliul National al social-democratilor, presedintele partidului, Liviu Dragnea, va transmite un mesaj extrem de important, care va crea fo.

Viorica Dancila: Sunt un om puternic, care stie ce are de facut. Nu voi ceda!

Premierul Viorica Dancila a transmis duminica, la Parlament, la reuniunea Consiliului National PSD, ca nu va ceda. Nu a fost usor si vreau sa va multumesc pentru sustinere mai ales atunci cand avalansa.

Viorica Dancila, sesizata la Agentia Nationala de Integritate cu privire la veniturile declarate ca europarlamentar

Institutul pentru Politici Publice IPP) a sesizat vineri, 14 decembrie 2018, Agentia Nationala de Integritate ANI) cu privire la o presupusa incalcare de catre Viorica Dancila, in calitate de europarlamentar, a modului de completare a declaratiilor.

UPDATE ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale / Dan Barna ceruse oficial marti o audienta cu premierul

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, au mers vineri la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si a avut loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului. UPDATE Barna, in numele grupului parlamentar USR de la Camera Deputatilor, a transmis premierului pe 11 decembrie o cerere de audienta in regim de urgenta. Vezi in articol textul acesteia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )