Libnet.ro
UNICEF

20:45

Orban, despre votul prin corespondenta: PSD s-a trezit sa conteste acum procedura. Ar fi trebuit sa faca legea mai clara

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre votul prin corespondenta: PSD s-a trezit sa conteste acum procedura. Ar fi trebuit sa faca legea mai clara

Ludovic Orban a acuzat PSD ca s-a trezit abia acum sa conteste faptul ca AEP a trimis romanilor din diaspora atat buletinul pentru turul I, cat si pe cel pentru turul II al alegerilor prezidentiale, precizand ca asa prevede legea iar social-democratii puteau sa o faca mult mai clara atunci cand au avut majoritatea parlamentara. El a adaugat insa ca este convins ca romanii stiu cum sa voteze si nu vor trimite ambele buletine la primul tur. continuă pe Hotnews

Ramona Ioana Bruynseels, despre votul prin corespondenta: Ce vedem acolo este adevarat, domnilor?

Candidataumanistilorla prezidentiale cere organizatorilor alegerilor sa ofere asigurari ca votul prin corespondenta nu va fi viciat. Ramona Ioana Bruynseels spune ca aceasta situatie este una.

Autoritatea Electorala Permanentaface precizari despre votul prin corespondenta: Ce se intampla daca nu primiti e-mailul de confirmare

Autoritatea Electorala Permanentainformeaza ca a inceput verificarea codurilor de bare imprimate pe plicurile exterioare si inregistrarea primirii acestora de catre birourile el.

VIDEO Demonstratie despre cum poate fi dezlipit si reutilizat autocolantul cu mentiunea Votat pentru votul prin corespondenta Ce spune seful AEP - UPDATE

Un roman stabilit la Londra a postat pe pagina sa de Facebook imagini care demonstreaza ca autocolantul cu mentiunea Votat utilizat pentru votul prin corespondenta se poate dezlipi si lipi din nou, pentru un alt candidat, astfel votul putand fi fraudat. Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Mituletu-Buica, sustine insa ca nu are cum sa existe nicio fereastra in vederea fraudarii votului.

Alegeri prezidentiale 2019. Pana joi au fost validate plicurile cu votul prin corespondenta a 15.551 de alegatori

Plicurile care contin votul prin corespondenta a 15. 551 de alegatori au fost validate pana joi de catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Pentru votul prin corespondenta, s-au inscris 41. 003 romani, iar AEP spune ca cei ale caror plicuri nu ajung pana joi vor fi anuntati sa mearga la cea mai apropiata sectie de votare. in strainatate, romanii pot vota la sectiile de votare incepand de vineri, avand la dispozitie trei zile.

AEP a comandat pentru votul prin corespondenta mai putine buletine de vot decat numarul celor inregistrati

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a comandat pentru votul prin corespondenta la cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale mai putine buletine de vot decat numarul celor care s-au inregistrat pentru a vota in acest mod, dupa cum rezulta din datele oficiale prezentate de institutie, informeaza News. ro.

Presedintele AEP, prima reactie la neregulile semnalate la votul prin corespondenta: in niciun caz nu exista posibilitatea fraudarii

Vicepresedintele Autoritatii Electorale Permanente,Florin Mituletu, a infirmat acuzatiile aparute in spatiul publicpotrivit carora votul prin corespondenta poate fi fraudat prin dezlipirea.

Un roman din Londra demonstreaza cat de usor poate fi fraudat votul prin corespondenta

Autocolantul cu mentiunea Votat utilizat la votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale se poate dezlipi si lipi din nou cu usurinta, desi pe instructiunile transmise.

Nereguli grave la votul prin corespondenta. Ce a descoperit un roman stabilit in Londra. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)

Autocolantul cu mentiunea Votat utilizat la votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale se poate dezlipi si lipi din nou cu usurinta, desi pe instructiunile transmise alegatorilor scrie explicit.

Se poate frauda votul prin corespondenta? Reactia presedintelui AEP dupa aparitia unui material video in care autocolantul Votat era dezlipit: Procedura este filmata

Presedintele AEP a dat asigurari ca votul prin corespondenta nu poate fi fraudat, dupa ce un cetatean din Targul Neamt a demostrat ca stiker-ul care marcheaza votul poate fi lipit si dezlipit pentru a fi mut.

Primele suspiciuni la votul prin corespondenta: Autocolantul Votat poate fi lipit si dezlipit fara probleme de la un candidat, la altul, desi instructiunile legale sustin ca acest lucru e imposibil (VIDEO)

Primele suspiciuni de frauda de la alegerile prezidentiale si-au facut deja aparitia, desi romanii inca nu au mers efectiv la urne. Un barbat din Targu Neamt sustine ca, in cazul votului prin.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )