Libnet.ro
UNICEF

13:31

Primar PSD din Timis: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN. Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii

Adevărul Adevărul,
Primar PSD din Timis: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN. Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii

Sabin Bociu, unul dintre primarii social-democrati din judetul Timis, a scris luni pe Facebook ca este membru PSD de douazeci de ani, insa spera ca social-democratii vor realiza ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii. Acesta a mai spus si ca nu se alatura grupului de sinucigasi politici din Comiteul Executiv National al partidului care si-au aratat sustinerea fata de Dragnea. continuă pe Adevărul

Primar PSD din Timis: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici. Dragnea trebuie sa plece de la conducerea tarii

Sabin Bociu, primarul social-democrat din comuna Jebel, judetul Timis, spune ca traieste cu speranta ca PSD va realiza ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii. Mai mult,.

Primar PSD-ist: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici. Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii

Sabin Bociu, primarul comunei Jebel, se arata impotriva colegilor sau din PSD Timis care au decis sa sustina guvernul lui Dragnea.

Un nou primar PSD cere demisia lui Dragnea: Nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN!

Un nou primar PSD isi arata nemultumirea privind ramanearea lui Liviu Dragnea in fruntea partidului in ciuda condamnarii primite in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sabin Bociu, primarul.

Primarul PSD din orasul Jebel (Timis): Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii /Traiesc cu speranta ca sunt multi colegi ce gndesc la fel ca mine

Sabin Bociu, primarul orasului Jebel si vicepresedinte al PSD Timis, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece de la conducerea partidului si a tarii, dupa ce a fost condamnat, si ca nu se alatura grupului de sinucigasi politici, transmite Mediafax.

Primarul PSD din comuna Jebel (Timis): Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii /Traiesc cu speranta ca sunt multi colegi ce gndesc la fel ca mine

Sabin Bociu, primarul comunei Jebel si vicepresedinte al PSD Timis, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece de la conducerea partidului si a tarii, dupa ce a fost condamnat, si ca nu se alatura grupului de sinucigasi politici, transmite Mediafax.

Protest la usa grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor

Un reprezentant al Initiativei Fara penali in functii publice s-a asezat, vineri, la usa grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor, unde va avea loc reuniunea Comitetului Executiv National al.

Sediul PSD din Satu Mare a fost atacat cu sticle incendiare

Sediul PSD din centrul vechi al municipiului Satu Mare a fost atacat duminica, la intrare fiind puse doua sticle incendiare care au explodat, a anuntat, pe pagina de Facebook, conducerea partidului. Doua.

Fost primar PSD, trimis la inchisoare pentru coruptie. Instanta l-a gasit vinovat in 6 capete de acuzare

Dupa ce a executat o pedeapsa de 6 luni de inchisoare, prima instanta l-a trimis din nou dupa gratii pentru savarsirea a 6 infractiuni.

El e cel mai SINCER ROMAN: A intrat in sediul PSD din sectorul 2 si le-a facut urmatoarele urari celor de acolo : Voiam sa va spun sa va fie RUSINE si sa va ia ... O zi frumoasa (VIDEO)

PSD si-a atras multi simpatizanti in ultima vreme. Dupa urarile de La multi ani cu condamnare pentru Liviu Dragnea, un alt mesaj a ajuns viral pe Internet. Un bucurestean a trecut zilele trecute,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )