Libnet.ro
UNICEF

10:31

PSD atac la Citu: Din ordonanta privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

Hotnews Hotnews,
 PSD atac la Citu: Din ordonanta privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt avantajate de catre ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern. Social-democratii sustin ca vor modifica si amenda ordonanta in Parlament. continuă pe Hotnews

Florin Citu: Ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor e gata

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus, in cadrul sedintei de guvern, ca ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor este finalizata.

PSD considera ca in urma ordonantei privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt singurele care au de castigat de pe urma ordonantei privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern, iar acest lucru va fi corectat in Parlament.

Citu: Oricine poate solicita amanarea ratelor. Cererile, pana la incetarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi seara, dupa sedinta de Guvern, aprobarea OUG privind amanarea platii ratelor.

Citu afirma ca ordonanta privind suspendarea ratelor este unica in Europa

Ordonanta care le permite romanilor sa suspende ratele la banca cu pana la 9 luni este unica in Europa pentru ca se refera la toti debitorii, persoane fizice si persoane juridice, pentru toate tipurile de credit, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu intr-un comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

E gata aprobata OUG privind amanarea ratelor la banci

Executivul a aprobat masuri privind amanarea platii ratelor la banca atat pentru persoane fizice, ca.

Guvernul dezbate OUG privind amanarea ratelor, cu pana la 9 luni

Guvernul s-a reunit, joi, in sedinta la Palatul Victoria, unul dintre actele normative care urmeaza a fi dezbatute fiind Ordnanta de Urgenta privind posibilitatea amanarii ratelor.

Citu despre amanarea ratelor bancare: termenul de depunere a cererilor ar putea fi prelungit. Cand vor aparea normele de aplicare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut sa faca o serie de precizari legate de ordonanta pentru amanarea ratelor bancare, aprobata joi in sedinta de Guvern.

Citu, despre amanarea ratelor: E foarte posibil ca ratele sa creasca dupa 9 luni, chiar si pentru cei care nu le-au amanat. Calculele finantistilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a explicat ca amanarea ratelor bancare in acest moment este un lucru foarte bun, dar ca este foarte posibil ca dupa 9 luni acestea sa creasca, si nu numai pentru cei care le-au amanat, ci si pentru cei care le-au platit la timp.

Amanarea ratelor, un cadou otravit? Un finantist avertizeaza ca ratele vor creste si cu 15-20% la credite imobiliare. Cum ar fi trebuit ajutati creditorii

Finantistul Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR) a calculat efectele ordonantei privind amanarea ratelor, precizand ca, de fapt, ratele pentru credite imobiliare vor creste cu 15-20% si ca un altfel de ajutor s-ar fi impus.

Ordonanta privind amanarea platii ratelor la banci, in sedinta de Guvern Sunt incluse si contractele de leasing

Guvernul discuta in sedinta care se desfasoara la aceasta ora proiectul de OUG privind amanarea pana la noua luni a platii ratelor catre banci. Ministrul finantelor Florin Citu a confirmat ca este pregatit cu ordonanta de urgenta, beneficiari fiind persoane fizice, persoane juridice, dar si persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )