Libnet.ro
UNICEF

10:00

PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Presedintele a spus aseara ceea ce PSD spune de doua luni

Antena3 Antena3,
PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Presedintele a spus aseara ceea ce PSD spune de doua luni

PSD lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca a iesit la declaratii pentru a spune ceea ce social-democratii sustin de doua luni, si anume ca sanatatea este prioritatea zero si nu anticipatele. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus. Ce mesaj le transmite romanilor

Presedintele Romaniei a luat masurile oficiale in cadrul conferintei cu liderii Uniunii Europene, pentru a prevenii infectia cu Covid-19. Cum se pregateste Romania in urma declaratiilor luate de Iohannis? Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus Presedintele Klaus Iohannis, participa astazi la o videoconferinta impreuna cu liderii Uniunii Europene. Sedinta are ca scop gestionarea crizei si .

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Fac un apel ca romanii sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut marti seara romanilor sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare si a avertizat ca eforturile autoritatilor de a limita raspandirea noului coronavirus nu pot fi suficiente fara cooperarea totala a cetatenilor.

Klaus Iohannis, mesaj pentru presedintele italian: Numerosi romani din Italia contribuie la efortul comun de a alina suferintele celor afectati

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate presedintelui italian, Sergio Mattarella, in contextul crizei provocate de noul coronavirus care a ucis sute de oameni in peninsula.

Klaus Iohannis, videoconferinta cu liderii UE pe tema epidemiei de coronavirus: Presedintele va sustine o declaratie de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la o videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19, potrivit unui anunt.

Klaus Iohannis a semnat decretele privind numirea procurorilor de rang inalt. Bogdan Licu devine prim-adjunct al procurorului general

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de numire a procurorilor de rang inalt propusi de ministrul Justitiei, dupa ce a primit si avizele de la Consiliul Superior al Magistraturii.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu vor fi probleme cu platile in urmatoarele luni si a cerut populatiei sa evite panica si isteria in conditiile in care persoanele depistate pozitiv la infectia cu noul coronavirus au in general o stare de sanatate buna, iar multi nu au niciun fel de simptom.

Klaus Iohannis: Avem noroc, cei infectati de coronavirus sunt in stare buna!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este multumit de masurile luate de Guvernul condus de Ludovic Orban in contextul crizei generate de coronavirus.

Klaus Iohannis, mesaj pentru omologul sau italian: Va asigur de disponibilitatea de colaborare pentru solutii privind eradicarea coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, un mesaj de solidaritate omologului sau italian Sergio Mattarella, tara greu incercata de epidemia de coronavirus. Iohannis asigura poporul italian de.

KLAUS IOHANNIS: Siguranta si santatea cetatenilor este prioritatea zero

Riscul unei pandemii este ridicat iar combaterea coronavirusului implica un efort coordnat la nivel national si global, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )