Libnet.ro
UNICEF

16:45

PSD cere sa fie testati toti romanii suspecti de coronavirus : Lipsa unei testari corespunzatoare duce la statistici eronate. Nu putem lupta cu aceasta pandemie legati la ochi (VIDEO)

B1 B1,
PSD cere sa fie testati toti romanii suspecti de coronavirus : Lipsa unei testari corespunzatoare duce la statistici eronate. Nu putem lupta cu aceasta pandemie legati la ochi (VIDEO)

PSD cere testarea tuturot cazurilor suspecte de coronavirus. Senatorul Lucian Romascanu a declarat, amrti, ca cere Guvernului sa informeze clar si transparent populatie. De asemenea, social-democratii cer. continuă pe B1

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai .

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Carmen Galin, decizia fara precedent care i-a schimbat viata. Toti romanii o iubeau

Teatrul din Romania este din nou in doliu, dupa ce actrita Carmen Galin a murit pe data de 13 octombrie, cu doar o zi inainte de a implini varsta de 74 de ani. Se retrasese din lumina reflectoarelor, decizie care a lasat cu gura cascata intreaga audienta. Carmen Galin a luat in 1995 o decizia .

Prioritatea BNR care priveste toti romanii care au conturi si card bancar. Ce trebuie facut acum

In ultima saptamana s-a discutat destul de serios ca ratele romanilor sa fie amanate. Cateva banci au facut demersuri in acest sens. BNR, prin consilierul Adrian Vasilescu, a comentat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )