Libnet.ro
UNICEF

06:00

PSD cere plafonarea preturilor la medicamente si alimente de baza

B1 B1,
PSD cere plafonarea preturilor la medicamente si alimente de baza

PSD cere Guvernului Orban plafonarea preturilor la medicamente si alimente de baza. DeputatulAlfred Simonis a declarat miercuri ca social-democratii sunt pregatiti sa depunaun proiect de lege in . continuă pe B1

Liderul deputatilor PSD cere plafonarea preturilor la alimentele de baza

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, solicita Guvernului plafonarea pretului la alimentele de baza, la valoarea medie din ultimele trei luni, avand in vedere ca speculantii au fost lasati sa profite de criza si sa-si umple buzunarele pe spatele suferintei oamenilor.

Liderul deputatilor PSD cere plafonarea preturilor la alimentele de baza

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, solicita Guvernului plafonarea pretului la alimentele de baza, la valoarea medie din ultimele trei luni, avand in vedere ca speculantii au fost lasati sa profite de criza si sa-si umple buzunarele pe spatele suferintei oamenilor. Simonis sustine ca, daca Guvernul nu va lua aceasta masura miercuri, PSD are pregatit un proiect de lege in acest sens, care sa fie adoptat de urgenta.

PSD cere plafonarea urgenta a preturilor: Daca nu se iau masuri, avem pregatot si vm depune un proiect de lege

Alfred Simonis sustine ca PSD va de pune un proiect de lege prin care se plafoneaza preturile la alimentele de baza, medicamente si produse sanitare, daca Guvernul nu va lua masuri. Deputatul PSD a facut anuntul pe contul personal de Facebook.

ANPC propune plafonarea preturilor produselor de stricta necesitate

Pentru a preveni anumite comportamente comerciale incorecte, sau chiar ilegale, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) propune, pe o perioada determinata, plafonarea preturilor produselor de stricta necesitate care fac parte din cosul minim de consum lunar, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ANPC propune plafonarea preturilor si ratii la produsele de stricta necesitate

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) propune plafonarea preturilor produselor de stricta necesitate care fac parte din cosul minim de consum lunar in scopul protejarii cetatenilor in fata unor posibile cresteri bruste si substantiale de preturi.

PSD cere sa fie testati toti romanii suspecti de coronavirus : Lipsa unei testari corespunzatoare duce la statistici eronate. Nu putem lupta cu aceasta pandemie legati la ochi (VIDEO)

PSD cere testarea tuturot cazurilor suspecte de coronavirus. Senatorul Lucian Romascanu a declarat, amrti, ca cere Guvernului sa informeze clar si transparent populatie. De asemenea, social-democratii cer.

Opozitia cere Guvernului plafonarea preturilor la alimentele de baza Ponta vrea suspendarea exportului de alimente

Liderii politici de stanga cer Guvernului sa plafoneze, miercuri, preturile la alimentele de baza si suspendarea temporara a exportului la aceste produse. Alfred Simonis, liderul grupului PSD de la Camera sustine ca partidul sau are pregatit un proiect de lege, care va fi adoptat in regim de urgenta de catre Parlament daca Guvernul nu ia masuri in prima sedinta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )