Libnet.ro
UNICEF

20:15

PSD a depus un proiect pentru amanarea ratelor la credite

Adevărul Adevărul,
PSD a depus un proiect pentru amanarea ratelor la credite

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis , a anuntat joi, in timpul sedintei din Parlament, ca social-democratii au depus azi un proiect de lege pentru suspendarea pana la finalul anului a ratelor la credite. continuă pe Adevărul

Bancile critica proiectul PSD pentru amanarea ratelor la credite: Risca sa produca efecte contrare celor scontate

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) avertizeaza ca proiectul de lege prin care PSD vrea sa suspende, la cerere, pana la finele anului, toate obligatiile de plata catre banci pentru persoanele fizice si firmele care au credite risca sa produca efecte contrare celor scontate pentru clienti si economie.

Citu, despre amanarea ratelor bancare: Un milion de oameni ar putea intra in somaj, dar speram sa nu se ajunga acolo. Trebuie schimbat regulamentul BNR

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit marti seara despre amanarea ratelor bancare, in conditiile in care este de asteptat ca un milion de oameni sa intre in somaj, sugerand ca trebuie schimbat regulamentul BNR, pentru ca altfel bancile vor trebui sa suporte niste costuri.

Business report: Solutia gasita de BNR pentru a sprijini bancile care permit amanarea ratelor; Momentul 02.2020: cum va schimba Covid lumea

Economica. net: Sedinta la Banca Nationala, in contextul Coronavirus: Solutia gasita de BNR pentru a sprijini bancile care permit amanarea ratelor * Curs de Guvuernare: Momentul 02. 2020: cum va schimba Covid-19 lumea * Profit. ro: Bancile americane anunta oprirea programelor de rascumparari * Economica. net: Chinezii, cu un pas mai aproape sa livreze trenuri noi in Romania.

ADRIAN VASILESCU, BNR: Bancile vor anunta amanarea ratelor la unele credite

Avocatul Gheorghe Piperea: Suspendarea platii ratelor bancare pe 2-3 luni nu rezolva, ci agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta Bancile de la noi au decis, la nivel de sistem, sa amane plata ratelor pentru unele credite, pe o perioada detereminata, a anuntat, aseara, Adrian Vasilescu, consultant de strategie in acdrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), citat de sursele de presa. Potrivit oficialului BNR, urmeaza ca fiecare banca sa isi anunte clientii.

Negocieri pentru amanarea alegerilor locale

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta sustine ca alegerile locale, ce ar urma sa aiba loc in luna iunie, trebuie amanate pentru luna septembrie. Victor Ponta a declarat: Razboiul contra epidemiei de coronavirus este tot ce conteaza acum. ) Alegerile locale programate in luna iunie in Romania trebuie amanate pentru septembrie; acum nu este timp de batalii politice si campanii electorale - totul trebuie sa fie despre Razboiul contra Epidemiei de coronavirus - si despre masuri contra crizei economice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )