Libnet.ro
UNICEF

10:45

PSD vs. Facebook. Mihai Fifor se plange de cenzura dupa ce raportacii lui Iohannis au raportat fake news-ul PSD

Adevărul Adevărul,
PSD vs. Facebook. Mihai Fifor se plange de cenzura dupa ce raportacii lui Iohannis au raportat fake news-ul PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ii acuza pe raportacii lui Iohannis de cenzura pe Facebook dupa ce, cu o seara inainte, social-democratii au distribuit pe facebook o stire falsa despre cum presedintele Klaus Iohannis ar fi avut casca in timpul conferintei de presa. Printre cei care au distribuit stirea falsa se numara si primarul Capitalei Gabriela Firea, precum si fostul ministru al Sanatatii Florian Bodog. continuă pe Adevărul

Aberatii electorale, marca PSD: Fifor acuza cenzura pentru ca internautii au raportat fake news-ul distribuit masiv de social-democrati la adresa lui Iohannis

Dupa ce pesedistii au executat marti seara o comanda de partid distribuind masiv pe retelele sociale un fake news potrivit caruia presedintele Klaus Iohannis ar fi avut casca in timpul conferintei maraton, printre acestia numarandu-se si primarul general Gabriela Firea, acum, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, acuza raportacii lui Iohannis care ar fi sesizat Facebook pentru blocarea postarilor.

Mihai Fifor spune adevarul despre Iohannis: A incasat-o de la Ponta si a capatat o fobie fata de PSD

Mihai Fifor il acuza pe Klaus Iohannis de lasitate pentru ca refuza o dezbatere cu Viorica Dancila. Dupa ce a incasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodata in ring cu cineva de la PSD.

MIHAI FIFOR: Iohannis nu vine la dezbatere pentru ca stie ca nu are cum sa castige

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis se teme de PSD, de aceea il ataca constant si refuza sa participe la dezbatere cu Viorica Dancila.

MIHAI FIFOR: Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirma despre anuntul ministrului de Interne privind declasificarea Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august,ca raportul a fost deja desecretizat in proportie de 90%, concluzia sa fiind ca azi, ministrul liberal de Interne Marcel Vela nu a declasificat nimic.

Mihai Fifor, atac la adresa ministrului de Interne: Nu a declasificat nimic. Tot ce am vazut azi a fost doar o mascarada

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca raportul cu privire la interventia fortelor de ordine de la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat inca din 31 ianuarie 2019, iar documentul este in.

Mihai Fifor, acuzatii explozive: Presa internationala e sub embargo si transmite doar stiri pozitive despre Iohannis

Mihai Fifor sustine ca s-a impus un embargo corespondentilor locali ai presei internationale, acestia fiind obligati sa transmita doar stiri pozitive despre Iohannis. De vreo doua zile, dupa ce Iohannis .

Mihai Sturzu, reactie surprinzatoare dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe cine planuieste fostul membru al trupei HI-Q in turul 2

Surprize, surprize! Mihai Sturzu si-a lovit prietenii de pe retelele de socialiare cu cateva afirmatii. Ce parerea are despre candidatii la alegerile prezidentiale si pe cine va vota in turul doi? Majoritatea fanilor sai au ramas socati de decizia sa. Mihai Sturzu, reactii incredibile dupa primul tur al alegerilor Mihai Sturzu, desi a renuntat la .

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, marturisiri neasteptate dupa moartea artistului: Este o perioada sfasietoare

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a facut marturisiri neasteptate dupa ce artistul a fost inmormantat. Mihaela Constantinescu a spus ca a avut nevoie de cateva zile sa realizeze ca fostul ei sot a trecut in nefiinta. Femeia este sfasiata de durere si vorbeste cu lacrimi in ochi despre cel care i-a fost alaturi atatia .

Tupeul lui Mihai Fifor: Dupa ce PSD a distribuit masiv un fake news despre casca din urechea lui Iohannis, social-democratul se plange de raportacii online

Social-democratii continua sa alimenteze stirea falsa despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar fi purtat o casca in ureche la conferinta de presa de miercuri seara. Dupa ce PSD a distribuit masiv.

Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva guvernului Orban. Cand o va inainta

La doar doua zile dupa ce a trecut de primul tur al alegerilor prezidentiale, obtinand accesul in turul 2, alaturi de Klaus Iohannis, Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Liderul social-democrat sustine ca partidul pe care il conduce va face o opozitie foarte activa si acuza PNL ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )