Libnet.ro
UNICEF

13:45

Razboi Claudiu Manda - Victor Ponta: Oricat ai incerca acum sa faci pe domnisorul de pension, nu mai pacalesti pe nimeni!

Antena3 Antena3,
Razboi Claudiu Manda - Victor Ponta: Oricat ai incerca acum sa faci pe domnisorul de pension, nu mai pacalesti pe nimeni!

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite acestuia ca social-democratii se afla in. continuă pe Antena3

Claudiu Manda ii da replica lui Ponta: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Oricat ai incerca acum sa faci pe domnisorul de pension, nu mai pacalesti pe nimeni

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite ca social-democratii se afla in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui.

Claudiu Manda, catre Ponta: Lumea uraste tradatorii ca tine. Nu vor sa auda de tine. Daca nu crezi, deschide frigiderul

Senatorul PSD Claudiu Manda l-a criticat luni pe liderul Pro Romania Victor Ponta, dupa ce acesta din urma a afirmat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu Manda revenirea sa in PSD. Lumea uraste tradatorii ca tine, Victor. Nu mai pacalesti pe nimeni, a adaugat social-democratul.

MANDA, CATRE VICTOR PONTA: Lumea uraste tradatorii ca tine, Victor

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda ii transmite lui Victor Ponta, dupa ce acesta l-a acuzat ca a negociat revenirea lui Mihai Tudose in PSD, ca lumea uraste tradatorii ca el si oricat ar incerca acum sa faca pe domnisorul de pension, nu mai pacaleste pe nimeni. Ai cazut intre scaune dupa ce ai incercat sa fii jolly joker-ul politic si nu ti-a iesit, afirma Manda.

Marea tradare inainte de votul de investitura. Victor Ponta: Tudose, facut eurodeputat de noi, fugea de la Victoria de frica lui Dragnea si-l lasa singur pe premierul Japoniei, iar acum vrea sa sustina Guvernul Orban

Fostul premier Mihai Tudose, care isi negociase cu Cladiu Manda revenirea la PSD, a negociat cu PNL pentru ca Pro Romania sa voteze favorabil investitura Guvernului Orban, acuza Victor Ponta, liderul formatiunii,.

Claudiu Manda (PSD) ii raspunde lui Victor Ponta: Faci pe domnisorul de pension, dar nu mai pacalesti pe nimeni! Ai cazut intre scaune dupa ce ai incercat sa fii jolly joker-ul politic

Claudiu Manda, europarlamentar PSD, neagacaar fi negociat cu Mihai Tudose revenirea acestuia in PSD. el ii transmite liderului Pro Romania, Victor Ponta, ca tradatorii ca sunt urati de lume si.

CLAUDIU MANDA: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Ponta

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vorbeste liderul Pro Romania, Victor Ponta, si ii transmite acestuia ca social-democratii se afla in situatia de a pierde guvernarea tocmai din cauza tradarii lui.

Ponta: Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, sustine ca fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu.

VICTOR PONTA: Mergem mai departe - mai putini, dar fara vanzatori

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, sustine ca fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL.

Claudiu Manda: Suntem in situatia de a pierde guvernarea strict din cauza tradarii lui Ponta

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda sustine ca nu are nicio legatura cu negocierile despre care vo.

Rares Bogdan il ataca pe Victor Ponta dupa ce acesta l-a acuzat pe Mihai Tudose de tradare

Fostul premier Mihai Tudose, care isi negociase cu Cladiu Manda revenirea la PSD, a negociat cu PNL pentru ca Pro Romania sa voteze favorabil investitura Guvernului Orban, acuza Victor Ponta, liderul formatiunii,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )