Libnet.ro
UNICEF

12:15

Robert Cazanciuc: Ludovic Orban e ipocritul numarul 1 al Romaniei. PNL afunda tara in criza

Antena3 Antena3,
Robert Cazanciuc: Ludovic Orban e ipocritul numarul 1 al Romaniei. PNL afunda tara in criza

Vicepresedintele Senatului, Robert Cazanciuc, a reactionat dupa ce Ludovic Orban a declarat cadaca luni, la sedinta de investire a Guvernului, nu se aduna cvorum, este numai vina PSD deoarece social-democratii detin 42% din Parlament. continuă pe Antena3

Cazanciuc (PSD): Orban are obligatia sa adune majoritate parlamentara la votul de investitura

Scandal pe votul de investitura al Guvernului Orban II. Senatorul PSD Robert Cazanciuc considera ca premierul desemnat, Ludovic Orban, are obligatia sa asigure majoritatea, raspunzandu-le astfel liberalilor.

Cat costa casa impunatoare a lui Ludovic Orban! Imagini cu vila premierului Romaniei. Foto

Actualul premier al Romaniei are o locuinta langa Bucuresti, unde se poate bucura de liniste si de familia sa. Ludovic Orban pare a fi un om gospodar, datorita faptului ca detine o gradina foarte ingrijita. Cat costa casa impunatoare a lui Ludovic Orban Ludovic Orban detine o casa langa Bucuresti, de altfel casa apare si .

Ludovic Orban ataca PSD inaintea audierilor ministrilor propusi: Nu ne intereseaza votul din comisii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, inaintea audierilor ministrilor propusi in Guvernul Orban II, ca alesii PNL ii pot aviza pozitiv pe cei propusi sa faca parte din noul Executiv.

Alocatiile copiilor, platite in vouchere. Anuntul lui Ludovic Orban

Social-democratii au anuntat ca se vor opune categoric in cazul in care platirea alocatiilor pentru copii cuvoucherevalorice este doar un tertip al PNL de a amana sau diminua dublarea alocatiilor. Alocatiile copiilor, platite in vouchere Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost luata o decizie de catre liberali cu privire la alocatiile .

LUDOVIC ORBAN: Cel mai probabil toti ministrii vor obtine aviz negativ

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor, luni, in sedinta Biroului Executiv al PNL, ca nu va participa la audierile din comisii asa cum a facut-o la prima investire a Cabinetului.

Ludovic Orban, despre atitudinea celor din USR: Nu mi se pare fireasca. Daca asa considera ca pot obtine castig electoral, e o greseala din partea lor

Ludovic Orban s-a aratat dezamagit de atitudinea nefireasca a celor din USR, dupa ce acestia l-au criticat pe Klaus Iohannis fiindca a numit sefii marilor parchete fara avizul CSM. Liderul PNL a mai spus ca USR joaca politic cu scopul de a obtine un scor bun in alegeri.

Ludovic Orban: Mihai Chirica nu mai are nicio legatura cu PSD de trei ani (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, in legatura cu posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze din partea liberalilor la Primaria Iasiului, ca acesta nu mai are nicio legatura cu PSD de multi.

Ludovic Orban, dupa respingerea OUG privind anticipatele: Putem ataca la CCR, avem multe solutii

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce Senatul a respins Ordonanta de Urgenta privind alegerile anticipate, ca PNL va ataca la Curtea Constututionala respingerea OUG, daca va trece si de.

Ludovic Orban: Suntem in procedura de declansare a alegerilor anticipate (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat, luni, obiectivul PNL este declansarea alegerilor anticipate, procedurile in acest sens fiind in plina desfasurare. Liberalii vor, prin acest demers, sa redea puterea.

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )