Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu: Numai cand ai majoritatea poti sa faci alegeri anticipate, cand nu ai majoritate parlamentara, nu te apuci

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Numai cand ai majoritatea poti sa faci alegeri anticipate, cand nu ai majoritate parlamentara, nu te apuci

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, crede ca sunt sanse mari sa avem alegeri anticipate, insa doar asa cum isi doreste PSD, adica odata cu alegerile locale cand social- democratii au cea mai mare mobilizare in teritoriu. continuă pe Adevărul

Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Potrivit unui sondaj CURS realizat in perioada 23 ianuarie- 6 februarie, Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cota de incredere pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti. Urmatoarea personalitate este Traian Basescu, cu 29%, urmat apoi de Nicusor Dan. Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu Sondajul CURS .

TRAIAN BASESCU, DESPRE CANDIDATURA LA PRIMARIA CAPITALEI: Este posibil, daca imi rezolv problema cu dosarul la iCCJ

Europarlamentarul Traian Basescu, fost sef al statului, a anuntat ca este posibil sa candideze la fotoliul de primar general al Capitalei, dar cu conditia sa isi rezolve problema cu dosarul de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Elena Udrea, dezvaluiri despre Traian Basescu: Din pacate, nu l-am ascultat!

Elena Udrea a facut dezvaluiri despre Traian Basescu. Fostul presedinte ar fi ajutat-o foarte mult in cariera sa politica. Fosta blonda de la Cotroceni a declarat ca de multe ori nu i-a ascultat sfaturile, iar acum regreta acest lucru.

Traian Basescu: PMP il sustine pe Nicusor Dan la Capitala, dar nu exclude o candidatura proprie (VIDEO)

PMP il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei cel putin deocamdata, dar nu exclude nici ocandidatura proprie, a afirmat Traian Basescu, fost edil general al Bucurestiului, al.

Traian Basescu, reclamat la CNCD pentru declaratii anti-maghiare

Presedintele organizatiei de tineret a Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania MINTA-PPMT), Brassai Hunor, a declarat, luni, pentru Agerpres, ca l-a reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminari CNCD) pe fostul presedinte Traian Basescu, pentru declaratiile facute de acesta dupa evenimentele de la Ditrau, la adresa comunitatii maghiare.

Traian Basescu, replica de zile mari pentru Victor Ponta: Nu degeaba ii spun mincinosul mincinosilor. Nu exista om politic care sa ajunga in Rai Ce afirmase fostul premier

Traian Basescu i-a dat o replica acida lui Victor Ponta, dupa ce liderul Pro Romania l-a ironizat pe fostul presedinte si a afirmat ca spera sa nu se intalneasca cu el nici macar pe lumea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )