Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Steriu, despre pactul propus de Viorica Dancila: Asteptam si ne dorim ca partidele politice sa fie alaturi de fiecare roman si sa semneze acest pact

Adevărul Adevărul,
Valeriu Steriu, despre pactul propus de Viorica Dancila: Asteptam si ne dorim ca partidele politice sa fie alaturi de fiecare roman si sa semneze acest pact

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a prezentat, vineri seara, textul pactului pe care Viorica Dancila il propune partidelor parlamentare, precizand ca asteapta de la formatiunile politice sa fie alaturi de fiecare roman si sa semneze acest document. Social-democratii propun ca pensiile si salariile sa nu fie taiate si sa fie urmat calendarul cresterii acestora, dar si sa nu fie modificate diferite prevederi din Codul Fiscal. continuă pe Adevărul

VALERIU STERIU: PSD a transmis Pactul pentru bunastare partidelor parlamentare

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, vineri, ca Pactul national pentru bunastarea romanilor, propus de presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a fost transmis catre toate partidele parlamentare si grupului minoritatilor de la Camera Deputatilor, pe care le-a invitat sa semneze acest document.

Pieleanu, dezvaluiri despre Viorica Dancila si PSD

Sociologul Marius Pieleanu a facut dezvaluiri despre Viorica Dancila si PSD. Potrivit sociologului, PSD are 25-26% intentie de vot iar Viorica Dancila, candidat la alegerile prezidentiale, are sanse mari.

Traian Basescu o toarna pe Viorica Dancila. Ce sfat ii da presedintelui Klaus Iohannis

Traian Basescu a vorbit despre refuzul presedintelui Romaniei de a semna remanierea Guvernului, la cererea premierului Viorica Dancila. Fostul sef de stat il indeamna pe Klaus Iohannis sa nu semneze si sa faca plangere penala la Parchetul General. Traian Basescu: Iohannis nu are dreptul sa semneze remanierea fara aprobarea Parlamentului Klaus Iohannis a respins cele .

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Daca Tariceanu ii da afara, o sa iau altii 3 tot din ALDE. Nu o sa poata sa excluda toata organizatia

Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca tot mai multi membri ALDE doresc continuarea colaborarii cu PSD, dovada fiind si propunerile de ministri facute miercuri. Premierul a mai precizat ca, in cazul.

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe .

Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar Anuntul facut de Pascu - UPDATE

Premierul Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar, pe locul lasat liber de Corina Cretu, pentru perioada de 6 saptamani din mandatul actualei Comisii Europene, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Ulterior, un anunt in acest sens a fost facut de Ioan Mircea Pascu, care a scris pe Facebook ca ia nota si se conformeaza hotararii luate de dna Viorica Vasilica Dancila. Anuntul Comisiei Europene privind decizia Guvernului de a retrage candidatura lui Pascu pentru postul de comisar european interimar.

Viitorul guvern va avea maximum 19 ministere. Cum va arata Cabinetul condus de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila vrea un nou Guvern care sa cumuleze maximum 19 ministere. in PSD a aparut prima ciorna a viitorului cabinet. Cum va arata? Viitorul guvern va avea maximum 19 ministere Viitorul e o taina, necunoscuta de oameni, este un vers dintr-o piesa crestina. Gresit! Viitorul e aproape si e cunoscut de pamanteni, iar .

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

Viorica Dancila propune un Pact national pentru bunastarea romanilor

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a anuntat vineri ca propune partidelor parlamentare semnarea Pactului national pentru bunastarea romanilor, mentionand ca acesta trebuie sa fie garantia.

Cristian Busoi (PNL) compara practicile Viorica Dancila cu cele ale TERORISTILOR: Premierul foloseste bugetarii pentru a incerca sa forteze mana presedintelui

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi criticadeciziile luate de Viorica Dancila dupa ruperea aliantei PSD-ALDE. Liberalul o considera vinovata pe sefa Executivului de neplata salariilor angajatilor de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )