Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viorica Dancila, la final de mandat: De astazi, PSD intra in mod oficial in opozitie

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, la final de mandat: De astazi, PSD intra in mod oficial in opozitie

Premierul demis Viorica Dancila afirma ca social-democratii vor face cea mai dura opozitie la Guvernul Orban. De astazi, Partidul Social Democrat intra in mod oficial in opozitie. Si ne vom asuma cu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Viorica Dancila, despre social-democratii care au votat Guvernul Orban: Toti cei care au tradat au fost deja exclusi din PSD (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a anuntat, luni, ca social-democratii care au votat investirea Guvernului Orban au fost exclusi din partid. De astazi, Partidul Social Democrat intra in mod oficial in.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Dancila, la Focsani: Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun lui Klaus Iohannis si sa voteze Viorica Dancila

Presedintele PSD Viorica Dancila a fost intrebata la Focsani, dupa ce a iesit din biserica, daca a aprins o lumanare si pentru Klaus Iohannis. Da. Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun si sa voteze Viorica Dancila, a raspuns liderul PSD, potrivit Mediafax.

Viorica Dancila a primit cadou o sabie de samurai si o icoana, din partea PSD Arad: Am vazut cum va iubesc oamenii (VIDEO)

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai,.

Viorica Dancila, avertisment pentru tradatorii din PSD: A doua zi sa mearga in partidul-foarfeca

Premierul demis Viorica Dancila a declarat sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul.

Viorica Dancila, dupa ce Guvernul Orban a primit votul de investitura in Parlament: Astazi este o zi neagra pentru democratie (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila a declarat, luni seara, dupa ce cabinetul Orban a primit votul de investitura in Parlament, ca aceasta este o zi neagra pentru democratie. Am vazut astazi in.

Ce a raspuns Viorica Dancila, atunci cand a fost intrebata daca a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer

Viorica Dancila a fost intrebata daca a luat legatura cu Liviu Dragnea, in contextul in care fostul presedinte PSD a primit o zi de permisie si a parasit Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore. Premierul demis al Romaniei sustine ca nu a vorbit cu Dragnea. Viorica Dancila sustine ca nu a vorbit cu Liviu Dragnea.

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor, adaugand ca este singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, iar ceilalti candidati sunt soldati disciplinati ai acestuia pentru ca i-au ascultat ordinele atunci cand le-a spus sa voteze motiunea de cenzura.

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2633 seconds )