Libnet.ro
UNICEF

11:00

Zoana (PSD): Suntem pregatiti pentru anticipate, dar nu vad de ce le-am avea daca apoi vine vacanta parlamentara (VIDEO)

B1 B1,
Zoana (PSD): Suntem pregatiti pentru anticipate, dar nu vad de ce le-am avea daca apoi vine vacanta parlamentara (VIDEO)

Gabriela Zoana a declarat, pentru B1 TV, ca social-democratii sunt pregatiti pentru alegerile anticipate, dar nu vede de ce acestea ar trebui organizate, de vreme ce, oricum, alesii vor intra in vacanta. continuă pe B1

Citu raspunde USR: Cum sa ne acuzi ca facem blat cu PSD pentru anticipate cand esti partenerul nostru si vrei anticipate?

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, s-a declarat surprins de criticile USR la adresa liberalilor. El i-a raspuns deputatei USR Cosette Chichirau, care a acuzat PNL de blat cu PSD si de faptul ca liberalii au sacrificat alegerile in doua tururi pentru anticipate.

Ordonanta pentru anticipate atacata pentru o prevedere care a existat in legea electorala pana in 2007. Scurt istoric al votului oriunde

Unul dintre motivele pentru care ordonanta pentru anticipate a fost respinsa in Senat, dar si s-a cerut atacarea sa la CCR este cea referitoare la posibilitatea romanilor care nu se afla in localitatea de domiciliu sa voteze oriunde in tara, unde se afla in acel moment.

Klaus Iohannis, intalnire de urgenta cu liberalii. Se stabileste strategia pentru anticipate

Intalnire de urgenta a presedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL. Potrivit surselor, seful statului i-a chemat pe acestia in aceasta seara sa puna la punct strategia pentru anticipate. Exista probleme, spun aceleasi surse, in planul care a fost aplicat pana acum.

UDMR a cerut oficial Avocatului Poporului sa conteste ordonanta pentru anticipate la CCR Kelemen: E o schimbare mascata a sistemului electoral

UDMR a cerut oficial Avocatului Poporului sa conteste ordonanta pentru anticipate la Curtea Constitutionla pe motiv ca este o schimbare mascata a sistemului electoral.

DOCUMENT Ciolacu, Ponta si Tariceanu ii cer Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in cazul ordonantei pentru anticipate: Un veritabil abuz al Guvernului

Liderii PSD, Pro Romania si ALDE i-au cerut oficial Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea ConstitutionalaCCR) in cazul ordonantei de urgenta privind anticipatele, calificand deciziile Guvernului drept un veritabil abuz si o incalcare grava a prevederilor constitutionale.

Bogdan Chirieac, dupa ce s-a zvonit ca PSD doreste amanarea pentru investirea Guvernului: Pentru PNL e un dezastru

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce mass-media a relatat ca exista zvonuri despre faptul ca PSD doreste sa amane votul pentru investirea Guvernului.

PSD, plan-surpriza pentru guvernul Orban II. intrebari-capcana pentru ministrii liberali

Plan bomba pus astazi la cale de parlamentarii PSD pentru ministrii propusi in guvernul Orban 2. La audierile care incep azi in comisii, social democratii pregatesc intrebari-capcana pentru oamenii lui Orban. Primul pe lista este ministrul finantelor, Florin Citu, care promite dezvaluiri despre motivele pentru care social-democratii au amanat cresterea pensiilor pana la 1 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )