Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cum functioneaza PSD-ul paralel creat de Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Cum functioneaza PSD-ul paralel creat de Liviu Dragnea

In cei trei ani de cand se afla in fruntea social-democratilor, Liviu Dragnea a reusit sa creeze un PSD paralel cu o agenda separata de cea a partidului. Cum functioneaza? Practic, in acelasi fel in care liderul PSD acuza functionarea statului paralel, numai ca de aceasta data, in favoarea sa. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, la Antena 3: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza / Cnd eu ma bateam cu Basescu care avea totul n mna, Dragnea negocia si taia porci cu statul paralel

Gabriela Firea l-a acuzat miercuri pe Liviu Dragnea, la Antena 3, ca a pus oameni sa o spioneze, sustinand ca are informatii certe in acest sens, si a spus ca in timp ce ea se batea cu fostul presedinte Traian Basescu, actualul lider al PSD negocia si taia porci cu statul paralel. in opinia sa, ordonanta privind amnistia si gratierea este doar o himera pe care Dragnea o foloseste ca moneda de schimb.

Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca vinde functii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a reluat astazi atacurile la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, si a acuzat ca acesta a vandut presedintia filialei PSD Bucuresti, precum si ca este in centrul unei campanii de defaimare prin care se transmite mesajul ca ea a fost racolata de statul paralel si ca este purtatorul de cuvant al celor care se opun gratierii si amnistiei.

Liviu Dragnea, despre acoperitii din PSD: Eu cred ca mai sunt

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, faptul ca probabil mai sunt acoperiti in PSD. in trecut, presedintele social-democrat afirmase ca sunt si printre colegii sai care ar putea fi banuiti ca ar fi din statul paralel.

UPDATE Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila la Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea insotit de fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache se afla la Guvern. Cei doi au ajuns in jurul orei 18:00 pentru a discuta despre situatia blocarii rectificarii bugetare. De altfel, Dragnea a discutat telefonic marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si cu partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potrivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneasca miercuri intr-o noua sedinta.

George Maior a cerut Comisiei SRI sa-i audieze si pe Liviu Dragnea si pe Victor Ponta

Chemat la audieri pe tema protocoalelor SRI, fostul director al Serviciului, George Maior, a declarat ca a sustinut incheierea acestor documente si a cerut Comisiei parlamentare de cotrol sa audieze si sa ceara dovezi si altor persoane care lanseaza acuzatii in spatiul public pe aceasta tema. Printre cei mentionati: Liviu Dragnea si Victor Ponta.

Firea, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Sprijinul domnului Dragnea nu a fost consistent. Dorea ca primarul general, ca si femeie, sa fie o figura stearsa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Liviu Dragnea spune in public ca o sustine, dar de fapt o impinge in groapa. Ea a explicat ca Dragnea este convins ca ea are un proiect personal, in ciuda faptului ca l-a asigurat ca nu-si doreste o alta functie in afara de cea pe care o exercita.

Liviu Dragnea, CONTESTAT chiar din interiorul partidului. Cine s-a ridicat impotriva liderului PSD si i-a cerut DEMISIA

Liviu Dragnea a inceput sa fie contestat chiar din interiorul PSD. in mod neasteptat, chiar vicepremierul Paul Stanescu, considerat un apropiat al presedintelui PSD, i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea din.

inca o LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA! Candidat surpriza din partea PSD la Prezidentiale! Anunt de ULTIM MOMENT

Deputatul PSD Liviu Plesoainu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2019, in ciuda faptului ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD-ALDE va avea un candidat.

Radu Banciu: Cazul Liviu Dragnea este unul dintre cazurile cele mai impresionante de aroganta si de marsavenie in ultimii 30 de ani (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre tensiunile din interiorul PSD. Se vede direct ca, cu cat esti mai sustinut astazi de Liviu Dragnea, cu atat esti.

Lovitura de proportii pentru Liviu Dragnea. O intreaga organizatie a PSD se solidarizeaza cu Gabriela Firea: Spunem NU conducerii discretionare a unui singur om (FOTO)

Oragnizatia PSD Ilfov a anuntat miercuri seara ca se solidarizeaza cu Gabriela Firea in conflicul sau cu Liviu Dragnea. intr-o postare pe pagina de Facebook a filialei se precizeaza ca membrii acesteia se opun.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )