Libnet.ro
UNICEF

23:45

Daca premierul va cere o remaniere guvernamentala, o decizie va fi luata in CEx

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daca premierul va cere o remaniere guvernamentala, o decizie va fi luata in CEx

Daca premierul Viorica Dancila va considera necesara o remaniere guvernamentala, atunci o decizie va fi luata in Comitetul Executiv al partidului, a spus, sambata, in CexN al PSD, Liviu Dragnea, liderul social-democratilor. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, la Constanta: Nu se poate vorbi de o remaniere guvernamentala

Premierul Viorica Dancila a vorbit vineri dimineata, aflata in vizita oficiala la statia de tratare apei din municipiului Constanta, despre informatiile aparute pe surse, potrivit carora la CEx-ul PSD de sambata s-ar hotari si o remaniere guvernamentala. Astfel, Dancila a dezmintit zvonurile declarand ca nu se poate vorbi de nicio remaniere.

Nu s-a discutat in CEx

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, ca in sedinta Comitetul Executiv al partidului nu s-a discutat despre o remaniere guvernamentala si ca daca premierul Viorica Dancila va considera necesara o astfel de masura, va fi analizata si va fi luata o decizie in CEx.

Aproape 3.000 de oameni din orasul Rovinari protesteaza fata de o decizie luata de Guvern

Aproape 3. 000 de oameni din orasul Rovinari protesteaza fata de o decizie data de Guvern. Oamenii sunt nemultumiti de redeschiderea unui depozit de carbune al termocentralei Rovinari, care functioneaza la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )