Libnet.ro
UNICEF

23:15

Pe Dragnea il vor da jos, mai greu decat pe Ceausescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pe Dragnea il vor da jos, mai greu decat pe Ceausescu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi ca incercarea social-democratilor de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea PSD va fi sortita esecului mult timp de acum inainte. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Pe Dragnea il vor da jos mai greu decat l-am dat pe Ceausescu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi, intr-o conferinta de presa organizata la Braila, ca incercarea social-democratilor de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea PSD va fi sortita.

Ponta: Pe Dragnea il vor da jos un pic mai greu decat l-am dat pe Ceausescu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi, intr-o conferinta de presa organizata la Braila, ca incercarea social-democratilor de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea PSD va fi sortita.

Episcopul Husilor arata cu degetul spre PSD pentru esecul referendumului: Ura fata de un PARTID e mai intensa decat dragostea fata de familie

Preasfintitul Parinte Ignatie, Episcop al Husilor, este de parere ca esecul referendumului arata ca ura fata de un partid a fost mai intensa decat dragostea fata de familie. La fel ca si purtator.

Episcopul Husilor, despre infrangerea la referendum: Ura fata de un partid e mai intensa decat dragostea fata de familie

Episcopul Husilor, Ignatie, a declarat miercuri ca referendumul pentru familie a fost invalidat pentru ca masinaria de propaganda a progresistilor a fost una mai abila si eficienta, dar si pentru ca evenimentul a fost anexat ideologic la politica. Acesta a criticat si ceea ce a numit isteria ipocrita a banilor cheltuiti pe referendum, indemnandu-i pe critici sa devina cu adevarat filantropi.

Cresteri la preturile benzinei si motorinei: in Romania s-au scumpit carburantii de doua ori mai repede decat media Uniunii Europene

Motorina si benzina s-au scumpit de doua ori mai repede in tara noastra fata de media Uniunii Europene, pe parcursul ultimului an. La nivelul Blocului Comunitar, scumpirea carburantilor este de 9%, in t.

BOMBA a explodat: Toti romanii vor primi mai putini bani la pensie! Afli doar de AICI daca esti si tu vizat

Sindicatele critica dur proiectul noii legi a pensiilor si spun ca simularile arata ca 65% dintre romani se vor incadra la pensia minima. Acest lucru inseamna ca vor primi foarte putini bani in momentul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )