Libnet.ro
UNICEF

01:05

Floarea ofilita a PSD bantuita de fantoma lui Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Floarea ofilita a PSD bantuita de fantoma lui Liviu Dragnea

Aproape nimic din ceea ce s-a intamplat sambata trecuta sub cupola Salii Mari a Palatului, cu ocazia Congresului extraordinar al PSD, nu arata ca pretinsa floare a social-democratilor romani s-ar fi eliberat de fantoma lui Liviu Nicolae Dragnea. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea e detinut politic. Am fost alaturi de oameni cand nu mai era nimeni. Am fost langa Nastase, Olguta Vasilescu, acum Dragnea

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a declarat faptul Liviu Dragnea e in prezent detinut politic si a subliniat ca a fost alaturi de toti politicienii care au avut probleme cu Justitia.

VIDEO Filmul primului congres al PSD fara Liviu Dragnea. inceputul erei Dancila: imi pare rau de Dragnea, era un om extraordinar!

Viorica Dancila a fost aleasa in functia de presedinte PSD, fiind prima femeie care va conduce oficial partidul. Reporterii Adevarul prezinta cum s-a vazut primul congresul al social- democratilor fara Liviu Dragnea.

Fifor, la congresul PSD: Noi nu ne uitam liderii. Nu cred ca cineva din aceasta sala l-a uitat pe Liviu Dragnea sau pe Adrian Nastase

Mihai Fifor, candidat la functia de secretar general al PSD, a declarat, in cadrul congresului, ca PSD nu isi uita liderii si ca nu crede ca cineva din sala l-a uitat pe Liviu Dragnea sau pe Adrian Nastase.

Reportaj. Ce nu s-a vazut la TV de la Congresul PSD. Liviu Dragnea, inca presedinte in inima social-democratilor

Viorica Dancila a fost aleasa in functia de presedinte PSD, fiind prima femeie care va conduce oficial partidul. Totusi, printre social-democratii de rand, sirul evenimentelor a fost mai simplu: au aplaudat de fiecare data cand au auzit numele lui Liviu Dragnea si au avut grija sa-l huiduie pe singurul care s-a rasculat impotriva fostului presedinte - Marian Oprisan.

Ion Cristoiu: Mesajul pentru PSD a fost simplu. Cine va face ca Liviu Dragnea, ca el va sfarsi

Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat ca episodul luarii cu duba a lui Liviu Dragnea este un semnal clar pentru toata lumea ca suveranitatea, statul paraleldevin subiecte inchise pentru PSD. in cazul lui.

Oprisan, despre Dancila: E o femeie cinstita si desteapta. Era terorizata de Liviu Dragnea

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca ar fi sustinut-o pe Viorica Dancila la sefia PSD si daca nu ar fi fost premier, pentru ca este o femeie desteapta, determinata si cinstita, dar care a fost terorizata de Liviu Dragnea.

CODRIN STEFANESCU, LA CONGRES: Astazi, Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a sustinut, la congres, ca PSD a fost vanat si hartuit ani de zile, iar astazi, Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic! (VIDEO)

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a sustinut sambata, la Congresul social-democratilor, ca Liviu Dragnea este un detinut politic.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila (VIDEO)

Baronul Marian Oprisan a declarat, vineri, dupa sedinta CEx a PSD ca Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila. Oprisan a reiterat faptul ca o va sustine pe Dancila sa sefia partidului, sambata, la.

Plesoianu il elogiaza pe Dragnea: Vad ca nimeni nu mai vorbeste azi de Liviu Dragnea. Condamnarea lui a fost o miza electorala si un trofeu politic

Deputatul Liviu Plesoianu, candidat la sefia PSD, i-a criticat pe colegii sai ca nu mai vorbesc deloc despre Liviu Dragnea si condamnarea acestuia, cu toate ca in urma cu un an aceleasi persoane il aplaudau la scena deschisa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )