Libnet.ro
UNICEF

19:32

Liderul PSD Alba, fara un mandat pro sau contra Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderul PSD Alba, fara un mandat pro sau contra Liviu Dragnea

Liderul social-democratilor din Alba, deputatul Ioan Dirzu, a declarat astazi pentru Agerpres ca are mandat din partea colegilor sai de organizatie ca la sedinta de maine a Comitetului Executiv National CExN) sa militeze pentru unitatea partidului si a pastrarii guvernarii, urmand, totodata, ca in functie de discutiile ce se vor desfasura, sa decida la fata locului cum anume se va pozitiona. continuă pe Ziarul Bursa

PSD Alba nu se leapada de Liviu Dragnea. Ruptura intre Ioan Dirzu si baronul Paul Stanescu

PSD Alba ramane de partea presedintelui Liviu Dragnea. Comitetul Executiv Judetean al organizatiei a decis, joi, sa il sustina in continuare pe presedintele partidului.

Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau: Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Fostul vicepremier in cabinetul Tudose, Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau, recunoaste intr-o postare pe Facebook ca este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Senator PSD de Alba: Decizia organizatiei de a sustine scrisoarea anti-Dragnea a ramas n aer. Presedintele filialei va decide singur cum voteaza la CEx

Senatorul PSD de Alba, Daniel Breaz, sustine ca organizatia judeteana a partidului, reunita in sedinta, nu a stabilit daca este pro sau contra cererii de demisie a lui Liviu Dragnea, astfel incat liderul filialei va lua in CExN o decizie la fata locului.

Harta desfasurarii fortelor in PSD. Judete pro si contra lui Liviu Dragnea

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire o harta care arata judetele pro si contra lui Liviu Dragnea in PSD. Harta a fost realizata in baza afirmatiilor publice facute de lideri.

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene: Se ncearca destabilizarea si scindarea partidului

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a scris miercuri pe Facebookca partidul traverseaza momente mai putin faste, in care se incearca divizarea partidului. in opinia acestuia, scrisoarea aparuta in PSD este o lovitura incorecta pe care cativa membri ai PSD o aplica partidului.

Liderul PSD Prahova: Nu am semnat scrisoarea. Voi sustine Guvernul si guvernarea

Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune ca a vazut scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea in presa, ca nu i s-a cerut sa sustina demersul celor trei lideri PSD care vor plecarea lui Dragnea din fruntea.

Liderul PSD Maramures pune o serie de conditii pentru ca Ardealul sa sustina demisia lui Dragnea: Imaginea lui este extrem de sifonata (VIDEO)

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a anuntat ca liderii organizatiilor din Ardeal vor discuta pentru a incerca sa ajunga la o pozitie comuna privind scrisoarea in care se cere demisia lui Liviu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )