Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, atac la Liviu Dragnea: A prezentat o crestere economica fictiva

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, atac la Liviu Dragnea: A prezentat o crestere economica fictiva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a prezentat o crestere economica fictiva. Daca intr-un an cresterea economica a fost 6,9% si in. continuă pe Antena3

Marius Pascan, despre afirmatiile lui Dragnea potrivit carora avem cea mai mare crestere economica din istorie: Liviule, muica, mergi de te cauta la un psihiatru!

Liviu Dragnea sustine ca PIB-ul Romaniei a crescut si ca venituri la buget s-au marit si ele. Mai mult decat atat, liderul PSD a scris, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca acestea sunt cele mai mai.

Sorin Ovidiu Vintu, despre Eroticus Dragnea: Bai PSD-istilor, l-ati imbogatit peste masura, l-ati scapat de puscarie, a venit timpul sa-l trimiteti dracului acasa!

Sorin Ovidiu Vintu insista ca este absolut necesar ca social-democratii sa se descotoroseasca de Liviu Dragnea. intr-o postare pe Facebook, el sustine ca si in Romania criza a inceput sa-si arate coltii,.

Unde a fost fotografiata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea

Partenera lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare in haine traditionale la Marea Moschee din Abu Dhabi. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea,.

Liviu Dragnea, mesaj de ultima ora despre economie: Sunt cele mai mari cresteri din istoria Romaniei

Liviu Dragnea anunta cresteri spectaculoase ale veniturilor bugetare si ale PIB-ului, in 2018 comparativ cu 2016. Romania a incheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2.

Florin Calinescu, noi critici la adresa lui Liviu Dragnea: Joaca poker pe banii tarii. Vine vremea cand nu mai merge la cacealma FOTO

Florin Calinescu 62 de ani) a comentat cu privire la fotografia publicata de presedintele PSD Liviu Dragnea, de la masa negocierilor pentru legea bugetului de stat.

Imaginea Zilei. Liviu Dragnea, cu bugetul pe masa. Viitorul arata bine!

Dupa o luna in care a absentat de pe scena publica, Liviu Dragnea a postat o fotografie de la intalnirea pe buget cu liderii Coalitiei. in imagine apar si liderul Alde, Calin Popescu Tariceanu, Darius.

Codrin Stefanescu: Membrii PSD si-ar dori ca Liviu Dragnea sa fie candidatul la prezidentiale

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, membrii PSD si-ar dori ca Liviu Dragnea sa fie candidatul la prezidentiale, dar ca decizia se va lua dupa 15 februarie.

Iubita lui Liviu Dragnea a postat o fotografie pe Instagram de la Marea Moschee din Abu Dhabi

Partenera lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare in haine traditionale la Marea Moschee din Abu Dhabi.

Primul mesaj al lui Liviu Dragnea dupa vacanta: Seful PSD vorbeste despre UNIRE pe Facebook

Liviu Dragnea transmite un mesaj romanilor cu ocaiza Unirii Principatelor Romane de la 1859. Mica Unire nu-i face bine insa sefului PSD. Acesta nu participa la niciun eveniment dedicat zilei de 24 ianuarie.

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, fotografie pe Instagram din Abu Dhabi

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare la Marea Moschee din Abu Dhabi, alimentand zvonurile privind absenta in vacanta prelungita a liderului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )