Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mihai Fifor: Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea in partid. Vrem ca acesta sa fie puternic si sa fie eliberat

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor: Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea in partid. Vrem ca acesta sa fie puternic si sa fie eliberat

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a fost invitatul lui Radu Tudor, joi seara, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire. Actualul secretar general al social-democratilor a afirmat cu tarie ca. continuă pe Antena3

Mihai Fifor: Decizia CCR e una din cele mai cutremuratoare decizii care s-au putut da in istoria postdecembrista Ne dorim ca Dragnea sa fie eliberat

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale privind completurile de trei judecatori este una dintre cele mai cutremuratoare decizii care s-au putut da in istoria.

Robert Negoita, dupa suspendarea din PSD: Liviu Dragnea e malefic. A fost profesorul Vioricai Dancila

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat joi seara la Digi24 ca Liviu Dragnea este un om malefic, care s-a folosit de diverse institutii pentru a ameninta membri de partid si ca Viorica Dancila a invatat de la acesta sa vina cu decizii pre-aranjate.

Vedeta care a stat in celula cu Liviu Dragnea si Radu Mazare. Ce a povestit la iesire

Liviu Dragnea si Radu Mazare au fost fiecare condamnati la inchisoare pentru cate o actiune ilegala. Astfel, cei doi s-au regasit in carcera, dar au avut si companie, insa una care a iesit inaintea lor si a si povestit una-alta despre timpul petrecut in celula. Jamal, vedeta care a stat in celula cu Liviu Dragnea .

Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munca face Liviu Dragnea la Rahova. Nu a mai vrut la bucatarie

Corin Stefanescu a dezvaluit ce munca presteaza fostul presedinte al Partidului Social Politic in inchisoare. Liviu Dragnea nu a mai vrut sa munceasca la bucatarie. Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munceste Dragnea la Rahova S-a aflat ce munceste Liviu Dragnea! Acest detaliu a fost facut public de Codrin Stefanescu. Fostul lider al PSD a trecut .

Liviu Dragnea, scapat de inchisoare! Ce se intampla in Dosarul Tel Drum

Veste buna pentru Liviu Dragnea! Dosarul Tel Drum nu este gata nici acum. Acesta ar fi putut sa-i agraveze situatia juridica a fostului lider al Partidului Social Democrat. Dragnea, scapat de inchisoare! Ce se intampla cu dosarul Tel Drum? Dosarul Tel Ddrum care ii poarta numele fostului presedinte al formatiunii PSD nu este gata nici .

De ce nu iese Liviu Dragnea din inchisoare, dupa decizia CCR. Augustin Zegrean explica situatia fostului lider PSD

CCR a admis conflictul dintre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) cu privire la completurile de 3 judecatori. Dosarele solutionate inainte de 23 ianuarie 2019 in prima instanta vor fi rejudecate, dar printre aceste dosare nu se afla si cel al lui Liviu Dragnea, care nu va iesi din inchisoare in urma .

Liviu Dragnea lucreaza la garajul auto al Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea a inceput sa munceasca in penitenciar. S-a intors la meseria de baza si repara masinile Administratiei Penitenciarelor. La circa o luna si jumatate de la incarcerare, Dragnea a.

Decizia CCR care l-ar putea salva pe Liviu Dragnea. Sedinta Curtii Constitutionale a inceput

Judecatorii Curtii Constitutionale a RomanieiCCR) decid miercuri asupra constitutionalitatii completurilor de trei de la inalta Curte de Casatie si JustitieiCCJ), dupa ce au amanat de 5 ori luarea unei hotarari. Decizia CCR care l-ar putea salva pe fostul sefl al PSD, Liviu Dragnea Sesizarea a fost depusa, in martie, de catre vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin .

Detalii INCENDIARE despre LIVIU DRAGNEA la Rahova: Nu e usor pentru un om ca el... - Cu cine tine legatura din PSD si ce transmite din spatele gratiilor

Noi detalii despre Liviu Dragnea, aflatd e mai bine de o luna inchis la Penitenciarul Rahova. Codrin Stefanescu, unul dintre oamenii sai de baza, este adesea sunat de fostul lider PSD. Stefanescu a.

VIDEO Cateva persoane protesteaza in fata Penitenciarului Rahova, cerand rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea

Cateva persoane protesteaza, joi, in fata Penitenciarului Rahova, cerand rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea, la initiativa fostului deputat PDL Gelu Visan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )