Libnet.ro
UNICEF

20:15

Orban, despre PSD: Ar trebui sa le dam o mama de bataie

B1 B1,
Orban, despre PSD: Ar trebui sa le dam o mama de bataie

Ludovic Orban a declarat ca PNL ar trebui sa le traga o mama de bataie social-democratilor si sa le scoata politica din cap. Intram in doi ani foarte importanti pentru Romania si pentru PNL. Doi ani c. continuă pe B1

Ludovic Orban: Prea s-a sadit in mintea multor romani acest sentiment de atotputernicie al PSD. Ar trebui sa le dam o mama de bataie la alegeri

Presedintele PNL, Ludovic Orban 55 de ani) a declarat sambata, la Scoala de Vara a Femeilor Liberale de la Eforie Nord, ca urmeaza cele mai importante alegeri pentru Romania de cand a aderat la Uniunea Europeana alegerile europarlamentare - iar PNL poate sa castige.

Orban: Trebuie sa dam PSD-ului o mama de bataie la europarlamentare sa i iasa politica din cap

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca PSD e o formatiune certata cu legea si ca ar trebui sa primeasca o mama de bataie la europarlamentare sa le iasa politica din cap. Liderul liberal a spus ca este convins ca partidul are capacitatea de a castiga alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax.

Orban, despre rechemarea lui Maior: Razbunarea lui Dragnea. Probabil ca nu a acceptat sa ii faca servicii personale

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca in afara de razbunarea lui Liviu Dragnea nu vede niciun motiv pentru care George Maior, ambasadorul Romaniei in Statele Unite, ar trebui rechemat. Nu imi dau seama.

Orban, despre evaluarea lui Hellvig si Lazar: E un proces al lui Dragnea de capturare a statului romn

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, referitor la cererea lui Liviu Dragnea catre Comisia SRI de a ancheta protocolul secret incheiat intre Eduard Hellvig si procurorul general Augustin Lazar, ca liderului PSD ii sta ca un cui in talpa orice institutie care nu raspunde la comenzile sale, relateaza Mediafax.

Ludovic Orban: Despre motiunea de cenzura vom avea discutii mai aprofundate de saptamana viitoare cu colegii din Opozitie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca a luat legatura cu presedintele PMP, Eugen Tomac, iar de saptamana viitoare liderii Opozitiei vor avea discutii mai aprofundate referitoare la depunerea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )