Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ponta, dupa congresul PSD: E cazul sa va apucati sa guvernati bine de maine, nu mai puteti da vina pe nimeni! Ca altfel e jale - si pentru voi si pentru noi toti!

Adevărul Adevărul,
Ponta, dupa congresul PSD: E cazul sa va apucati sa guvernati bine de maine, nu mai puteti da vina pe nimeni! Ca altfel e jale - si pentru voi si pentru noi toti!

Liderul Pro Romania, fostul presedinte al PSD Victor Ponta, le transmite social-democratilor ca acum este cazul sa se apucati sa guverneze bine chiar de maine, pentru ca altfel e jale si pentru ei si pentru noi toti. continuă pe Adevărul

Adrian Nastase, dupa Congresul PSD: A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor

Adrian Nastase a scris, sambata, pe blogul personal, ca a rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor, dupa Congresul PSD. Totodata, acesta a subliniat ca i se pare interesanta si utila cresterea lui Liviu Plesoianu, dupa ce s-a clasat pe locul doi, dupa Dancila, in cursa pentru functia de presedinte al social-democratilor. Potrivit acestuia, departamentele partidului vor trebuie revigorate si va trebui ales un nou presedinte al Consiliului National, precum si modernizarea doctrinei si pregatirea unor cadre tinere.

Propunere-surpriza lansata de Adrian Nastase, dupa congresul PSD: Mi se pare interesanta si utila cresterea lui

Fostul premier Adrian Nastase a lansat o serie de propuneri dupa congresul PSD. Chiar daca mai de departe, am urmarit cu atentie desfasurarea Congresului PSD. A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-T.

Marcel Ciolacu, dupa Congresul PSD: Cei care au fost fluierati de o sala intreaga, sa ii lase si pe acesti tineri sa faca politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj de felicitari noii echipe de conducere a PSD. Felicitari noii echipe de conducere aleasa astazi la congresul Partidului Social.

Digi24: GALERIE FOTO. Cum arata Sala Palatului dupa Congresul PSD

PSD si-a ales astazi noua conducere, intr-un congres care a durat ore intregi, la Sala Palatului. Delegatii social-democrati si-au ales presedintele, presedintele executiv si secretarul general al partidului, iar in urma lor sala a ramas plina de gunoaie.

Adrian Nastase reactioneaza dupa Congresul PSD. A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor

Adrian Nastase a reactionat intr-o postare pe blogul personal la deciziile luate astazi in cadrul Congresului PSD. Pe langa comentariile punctuale despre noua conducere a partidului, fostul premier vine si cu cateva propuneri pentru strategia PSD in urmatoarea perioada.

Ion Iliescu, la o luna dupa operatia la inima, spune ca nu va merge la Congresul PSD: Ma simt bine, dar nu pot sa ies pe afara

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca se simte bine, dar nu poate sa iasa afara. Fostul presedinte nu va participa asadar la congresul PSD din 29 iunie cand partidul isi alege noul presedinte, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila, laude si promisiuni la Congresul PSD: Vom face o autostrada cap-coada. Educatia e un domeniu prioritar. Romanii au nevoie de spitale noi. Aplauze firave din sala la discursul premierului (VIDEO)

Viorica Dancila a laudat guvernarea PSD si a facut un lung sir de promisiuni electorale in discursul pe care l-a sustinut sambata la Congresul PSD. Sefa interimara a PSD s-a laudat inclusiv cu.

Tomac, despre congresul PSD: Un asemenea delir doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi; ar putea fi scenariul unei comedii de succes

Liderul PMP Eugen Tomac spune ca un asemenea delir ca la congresul PSD doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi si ca, fara prea multe retusuri, ar putea fi scenariul unei comedii de succes.

Rares Bogdan, despre Congresul PSD: A fost umor de Tom si Jerry. O asemenea ingramadire de minciuni pe minut nu poate decat sa-ti starneasca rasul

Rares Bogdan, viitor europarlamentar PNL, a comentat ironic discursurile social-democratilor de la Congresul PSD de sambata. intr-o postare pe Faebook, Bogdan a sustinut ca ceea ce s-a intamplat la reuni.

Congresul PSD: Viorica Dancila a promis o autostrada cap-coada

Premierul Viorica Dancila a promis sambata, la Congresul PSD, ca guvernul social-democrat va realiza o autostrada cap-coada. in calitate de prim-ministru ma angajez in fata dumneavoastra ca vom.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )