Libnet.ro
UNICEF

09:15

PSD da vina pe BNR pentru cursul leu-euro. Explicatiile social-democratilor

B1 B1,
PSD da vina pe BNR pentru cursul leu-euro. Explicatiile social-democratilor

Leul atinge in fiecare zi minime istorice in raport cu euro. Banca Nationala a afisat un curs oficial de 4,75 lei pentru un euro, dar pe piata interbancara moneda a depasit pragul de 4,77 lei. Si nu este. continuă pe B1

VASILESCU (BNR), DESPRE CURSUL LEU/EURO: Aceste schimbari de la o zi la alta nu exprima miscarile din economie

Deprecierea de ieri a leului in raport cu euro este mai mica de un ban, iar aceste schimbari de la o zi la alta nu au cum sa exprime miscarile din economie, fiind vorba de raportul dintre cerere si oferta, a declarat Adrian Vasilescu, consultantul de strategie al Bancii Nationale a Romaniei BNR), la Digi 24.

Presedintele Iohannis, nou atac la Guvern: PSD cauta solutii pentru Dragnea

Klaus Iohannis a participat la semnarea tratatului franco-german de la Achen, unde a tinut o declaratie de presa. Presedintele a atacat din nou Guvernul si sustine ca PSD cauta solutii pentru a-l scapa pe.

PSD cere BNR sa intervina in piata valutara

Leul a pierdutteren in ritm accelerat de la inceputul anului si stabileste, in fiecare zi, minime istorice in raport cu euro. PSD precizeaza ca singura institutie abilitata sa administreze controlat cu.

Iohannis, despre ordonanta pe tema completurilor de 5: Este cras neconstitutionala. PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, n frunte cu Dragnea

Ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader prin care cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite incepand din 2014 ar putea face contestatie in anulare este cras neconstitutionala, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca PSD incearca si acum sa gaseasca solutii pentru problemele penale ale politicienilor, in frunte cu Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )