Libnet.ro
UNICEF

08:45

Reactia lui Dancila la huiduielile indreptate catre Marian Oprisan: Nu este normal

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Dancila la huiduielile indreptate catre Marian Oprisan: Nu este normal

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a comentat sambata momentul in care Marian Oprisan a fost oprit din discursul sau din cadrul Congresului PSD de catre huiduielile din sala. continuă pe Adevărul

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Marian Oprisan: Si Banatul te-a fluierat!

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, i-a transmis lui Marian Oprisan un mesaj dupa huiduielile de care a avut parte la Congresul PSD. Pentru Marian Oprisan: si Banatul te-a fluierat!, a scris.

VIDEO Surpriza Congresului PSD: Marian Oprisan, huiduit vehement. Du-te acasa. Lasa-ne!. Liderul PSD Vrancea da vina pe oamenii lui Dragnea

Liderul PSD Vrancea Marian Oprisan, unul dintre sustinatorii Vioricai Dancila, a fost huiduit de social-democrati la scena deschisa in Congresul PSD. Total uluit, Oprisan s-a intors de la pupitru fara sa mai sustina discursul. Se pare ca nu vor sa mai vorbim, a afirmat, retoric, Oprisan.

MARIAN OPRISAN: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca o va sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al social-democratilor, adaugand ca aceasta este un politician cinstit, care s-a eliberat de agreement-ul pe care il avea cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, care, in opinia sa, o teroriza.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila (VIDEO)

Baronul Marian Oprisan a declarat, vineri, dupa sedinta CEx a PSD ca Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila. Oprisan a reiterat faptul ca o va sustine pe Dancila sa sefia partidului, sambata, la.

VIDEO. Momentul in care Marian Oprisan e huiduit la Congres si coboara de pe scena: Du-te acasa, nesimtitule! Huo! Reactia liderului PSD

Marian Oprisan a renuntat sa mai sustina discursul la Congresul PSD dupa ce a fost huiduit puternic din sala de delegatii la Congres. Se pare ca nu vor sa mai vorbim, a spus Oprisan si a coborat de pe scena.

MARIAN OPRISAN: Trebuie sa vorbim mai mult despre ceea ce am facut bine

Marian Oprisan a declarat, inainte de inceperea congresului, ca Viorica Dancila va fi presedintele PSD si ca social-democratii trebuie sa vorbeasca despre realizarile guvernarii pentru ca in ultimii doi ani si jumatate s-a discutat prea mult despre justitie.

Grindeanu: Pentru Marian Oprisan: si Banatul te-a fluierat!

Sorin Grindeanu ii transmite lui Marian Oprisan ca si Banatul l-a fluierat. Pentru Marian Oprisan: si Banatul te-a fluierat!, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook dupa congresul.

Marian Oprisan, dupa ce a fost huiduit si fluierat la Congres: Jignit a fost PSD fata de asemenea comportament

Presedintele organizatiei PSD Vrancea, Marian Oprisan, a fost fluierat si huiduit la Congresul PSD, in cardrul caruia se alege presedintele executiv si secretarul general al partidului. Oprisan a spus.

Marian Oprisan: Isarescu ar trebui sa explice mai detaliat si mai categoric ce stie sa faca ca si guvernator al BNR

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD de vineri ca nu s-a luat decizia finala in privinta sustinerii lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, contrazicandu-l pe ministrul Economiei, Nicolae Badalau. Domnul Mugur Isarescu ar trebui sa explice mai detaliat si mai categoric ce stie sa faca ca si guvernator al BNR, a mai spus Oprisan.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Marian Oprisan dupa Congresul PSD: Cei care au fost fluierati de o sala intreaga ar trebui sa isi faca o autoevaluare

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, i-a transmis sambata lui Marian Oprisan ca ar trebui sa isi faca o autoevaluare si sa-i lase pe tineri sa faca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )