Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rares Bogdan, despre Congresul PSD: A fost umor de Tom si Jerry. O asemenea ingramadire de minciuni pe minut nu poate decat sa-ti starneasca rasul

B1 B1,
Rares Bogdan, despre Congresul PSD: A fost umor de Tom si Jerry. O asemenea ingramadire de minciuni pe minut nu poate decat sa-ti starneasca rasul

Rares Bogdan, viitor europarlamentar PNL, a comentat ironic discursurile social-democratilor de la Congresul PSD de sambata. intr-o postare pe Faebook, Bogdan a sustinut ca ceea ce s-a intamplat la reuni. continuă pe B1

Tomac, despre congresul PSD: Un asemenea delir doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi; ar putea fi scenariul unei comedii de succes

Liderul PMP Eugen Tomac spune ca un asemenea delir ca la congresul PSD doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi si ca, fara prea multe retusuri, ar putea fi scenariul unei comedii de succes.

Codrin Stefanescu, despre congresul PSD: imi este teama de ce se va intampla dupa. incep sa cada masti

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie a declarat, vineri seara, la Antena 3 ca si-ar dori sa faca echipa si cu Liviu Plesoianu si cu Serban.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Congresul PSD: Cred ca am facut primii pasi spre reforma

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri seara, la Antena 3, cu privire la candiatura sa la sefia PSD, ca isi doreste sa reformeze partidul, pentru ca acesta sa devina cat mai unit si inchegat pe.

Mihai Fifor, despre Congresul PSD: imi doresc ca Viorica Dancila sa castige

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat vineri seara la Antena 3 ca si-a propus sa candideze pentru functia de secretar general al partidului, deoarecedoreste sa puna in valoare experienta.

O noua demisie in PNL. Liberalii pleaca pe capete din partid, dupa conflictul cu Rares Bogdan

Liberalii pleaca pe capete din partid, dupa conflictul cu Rares Bogdan, in urma caruia fostul jurnalist a pierdut sefia filialei PNL din Bucuresti. Sergiu Chifu si-a dat demisia din partid, la doar trei zile dupa retragerea fostului ministrul al Finantelor, Gheorghe Ialomitianu. O noua demisie in PNL. Sergiu Chifu a plecat la PMP Sergiu Chifu .

Rares Bogdan (PNL): Grupul european condus de Ciolos impiedica desemnarea noului sef al Comisiei Europene. E un blocaj fara precedent in negocieri (VIDEO)

Rares Bogdan, viitor europarlamentar din partea PNL, a declarat, pentru B1 TV, ca exista un blocaj fara precedent in negocierile pentru desemnarea noului sef al Comisiei Europene, iar de vina sunt Emmanuel.

Eugen Tomac, despre Congresul PSD: Ar putea fi scenariul unei comedii de succes. Urmeaza partea a doua, care poate fi organizata chiar in discoteca

Liderul PMP Eugen Tomac comenteaza ironic ceea ce s-a intamplat la Congresul PSD, de sambata. intr-o postare pe Facebook, acesta vorbeste despre Dancilizarea PSD, precizand ca social-democratii s-au.

Marcel Ciolacu, despre candidatii PSD: Sunt toti foarte buni

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, la sosirea la Congresul PSD, .

Propunere-surpriza lansata de Adrian Nastase, dupa congresul PSD: Mi se pare interesanta si utila cresterea lui

Fostul premier Adrian Nastase a lansat o serie de propuneri dupa congresul PSD. Chiar daca mai de departe, am urmarit cu atentie desfasurarea Congresului PSD. A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-T.

Viorica Dancila, laude si promisiuni la Congresul PSD: Vom face o autostrada cap-coada. Educatia e un domeniu prioritar. Romanii au nevoie de spitale noi. Aplauze firave din sala la discursul premierului (VIDEO)

Viorica Dancila a laudat guvernarea PSD si a facut un lung sir de promisiuni electorale in discursul pe care l-a sustinut sambata la Congresul PSD. Sefa interimara a PSD s-a laudat inclusiv cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )