Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sentimentul atotputerniciei PSD este unul fals!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sentimentul atotputerniciei PSD este unul fals!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazila Scoala de Vara a Femeilor Liberale de la Eforie Nord, ca urmeaza cele mai importante alegeri pentru Romania de cand a aderat la Uniunea Europeana - alegerile europarlamentare - iar PNL poate sa castige. Orban mai spune ca PNL ar trebui sa le traga o mama de bataie social-democratilor si sa le scoata politica din cap, scrie News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Radu Banciu: Cazul Liviu Dragnea este unul dintre cazurile cele mai impresionante de aroganta si de marsavenie in ultimii 30 de ani (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre tensiunile din interiorul PSD. Se vede direct ca, cu cat esti mai sustinut astazi de Liviu Dragnea, cu atat esti.

PNL: n PSD este o confruntare ntre clanurile din Ilfov si interlopii din Teleorman

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului in aceasta toamna, dar nu va face compromisuri pentru a atrage voturi de la parlamentarii PSD nemultumiti de actuala conducere a partidului, pentru ca in PSD e vorba mai degraba de o confruntare intre clanurile din Ilfov si gastile de interlopi din Teleorman - nu ai ce alege din asa ceva, spune, la RFI, purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal, Ionel Danca.

Gabriela Firea: PSD este condus dictatorial

Partidul Social Democrat este condus unic, dictatorial, iar cine indrazneste sa aiba anumite pareri este acuzat ca face parte din statul paralel, ca este An Centenar sau ca nu doreste ordonanta pe amnistie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )