Libnet.ro
UNICEF

21:00

Surse: Carmen Dan vrea sa-si asigure viitorul politic prin fieful din Teleorman. Cine se lupta pentru sefia organizatiei judetene

Adevărul Adevărul,
Surse: Carmen Dan vrea sa-si asigure viitorul politic prin fieful din Teleorman. Cine se lupta pentru sefia organizatiei judetene

Sefia PSD Teleorman in epoca post-Dragnea a ajuns sa fie disputata aproape exclusiv de oameni propulsati in politica mare de fostul lider al social-democratilor, aflat dupa gratii. Printre acestia se numara si Carmen Dan, ministru aflat la un pas de remaniere, dar care isi netezeste drumul pentru a prinde un loc eligibil la alegerile parlamentare din 2020, potrivit unor surse politice. continuă pe Adevărul

Carmen Dan vrea ca STS sa fie eliminat din procesul de vot: Autoritatea Electorala Permanenta ar putea sa preia prerogativele (VIDEO)

Ministrul Internelor, Carmen Dan, vrea ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) sa fie eliminat din procesul de vot. Dan a declarat, marti, dupa ce a fost audiata in comisia speciala care verifica posibile.

Carmen Dan NU se teme de remaniere: Am discutii cu premierul Dancila zi de zi (VIDEO)

Carmen Dan a declarat, marti, dupa audierea din in Comisia de ancheta pentru presupuse fraude la europarlamentare, ca nu ii e teama de remaniere. Surse politice au declarat ca ministrul de Interne nu ar fi toc.

Carmen Dan: Premierul nu mi-a cerut sa plec. Nu ma tem de remaniere

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, in Parlament, ca nu se teme de o eventuala remaniere dispusa de premierul Romaniei, Viorica Dancila.

CARMEN DAN: MAI nu stabileste numarul sectiilor de votare din tara

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, astazi, ca MAI nu stabileste numarul sectiilor de votare din tara si al stampilelor de vot si nu are atributii in interiorul sectiilor de votare.

Carmen Dan, audiata in Comisia de ancheta pentru presupuse fraude la europarlamentare: Au fost constituite 128 dosare penale. MAI nu stabileste numarul sectiilor de votare si nici numarul de stampile de vot (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, este audiata, marti, in audiata in Comisia de ancheta pentru presupuse fraude la europarlamentare. Carmen Dan a declarat in fata comisiei ca nu Ministerul de Interne.

Carmen Dan, audiata in Comisia care investigheaza presupusa fraudare a alegerilor. Ministrul de Interne arunca vina pe STS. Melescanu, absent

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiata marti la Comisia parlamentara de ancheta pentru investigarea presupuselor fraude la alegerile europarlamentare. Comisia a fost infiintata la propunerea coalitiei PSD-ALDE, in conditiile in care alegerile au fost organizate de Guvernul PSD-ALDE. Carmen Dan a sustinut ca nu MAI stabileste numarul sectiilor de votare, al buletinelor de vot, al stampilelor sau al cabinelor de vot.

Carmen Dan: Cetatenii vor putea depune online cereri pentru CI, pasaport, carnet de sofer

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat joi ca, la nivelul MAI, va fi creat, printr-un p.

Carmen Dan: AEP ar putea sa preia softul pentru alegeri

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat marti, la Parlament, ca este necesara imbunatatirea legislatiei electorale, in sensul eliminarii pazei armate de la sectiile de vot. Totodata,.

Carmen Dan: O evaluare este normala. Nu mi-a cerut nimeni sa plec din functie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, ca nu se teme de o evaluare a activitatii sale, adaugand ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut sa plece din functie. intrebata la.

Carmen Dan propune ca sistemul de monitorizare a votului multiplu sa fie scos din competenta STS

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus luni. la finalul audierilor din Comisia de ancheta privind .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )