Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta: Pe Dragnea il vor da jos mai greu decat l-am dat pe Ceausescu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Pe Dragnea il vor da jos mai greu decat l-am dat pe Ceausescu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi, intr-o conferinta de presa organizata la Braila, ca incercarea social-democratilor de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea PSD va fi sortita. continuă pe Antena3

Pe Dragnea il vor da jos, mai greu decat pe Ceausescu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi ca incercarea social-democratilor de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea PSD va fi sortita esecului mult timp de acum inainte.

Ponta: Pe Dragnea il vor da jos un pic mai greu decat l-am dat pe Ceausescu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi, intr-o conferinta de presa organizata la Braila, ca incercarea social-democratilor de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea PSD va fi sortita.

Victor Ponta: Din cauza incompetentei Guvernelor Dragnea pierdem in 2018 deja 800 milioane de euro

Victor Ponta a intervenit de partea Corinei Cretu in scandalul cu Guvernul Romaniei! Fostul premier a aratat ca din cauza incompetentei executivului Romania a pierdut 800 de milioane de euro, in timp ce.

Victor Ponta, reactie dura la legea pensiilor: Cea mai ticaloasa minciuna

Proiectul de lege privind cresterea pensiilor este cea mai ticaloasa minciuna, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, la Tulcea, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta. Proiectul propus de.

Episcopul Husilor arata cu degetul spre PSD pentru esecul referendumului: Ura fata de un PARTID e mai intensa decat dragostea fata de familie

Preasfintitul Parinte Ignatie, Episcop al Husilor, este de parere ca esecul referendumului arata ca ura fata de un partid a fost mai intensa decat dragostea fata de familie. La fel ca si purtator.

Delta devine un fel de lac Belina, a lui Dragnea

Delta Dunarii devine un fel de lac Belina, a declarat astazi la Tulcea, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, care sustine ca centrul amenajat de Guvern la Uzlina este un loc vizitat frecvent de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Episcopul Husilor, despre infrangerea la referendum: Ura fata de un partid e mai intensa decat dragostea fata de familie

Episcopul Husilor, Ignatie, a declarat miercuri ca referendumul pentru familie a fost invalidat pentru ca masinaria de propaganda a progresistilor a fost una mai abila si eficienta, dar si pentru ca evenimentul a fost anexat ideologic la politica. Acesta a criticat si ceea ce a numit isteria ipocrita a banilor cheltuiti pe referendum, indemnandu-i pe critici sa devina cu adevarat filantropi.

Cresteri la preturile benzinei si motorinei: in Romania s-au scumpit carburantii de doua ori mai repede decat media Uniunii Europene

Motorina si benzina s-au scumpit de doua ori mai repede in tara noastra fata de media Uniunii Europene, pe parcursul ultimului an. La nivelul Blocului Comunitar, scumpirea carburantilor este de 9%, in t.

BOMBA a explodat: Toti romanii vor primi mai putini bani la pensie! Afli doar de AICI daca esti si tu vizat

Sindicatele critica dur proiectul noii legi a pensiilor si spun ca simularile arata ca 65% dintre romani se vor incadra la pensia minima. Acest lucru inseamna ca vor primi foarte putini bani in momentul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )