Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta, mesaj pentru social-democrati: V-ati ales - foarte bine. Acum e cazul sa va apucati sa guvernati bine, nu mai puteti da vina pe nimeni!

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj pentru social-democrati: V-ati ales - foarte bine. Acum e cazul sa va apucati sa guvernati bine, nu mai puteti da vina pe nimeni!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat sambata, printr-un mesaj publicat pe Facebook, la rezultatul alegerilor din cadrul Congresului PSD. Fostul lider al social-democratilor le-a transmis celor. continuă pe B1

SEFUL MASONILOR din Romania, cel mai nou sustinator al lui Victor Ponta: El este contestat de fratii din Loja pentru ca i-a pus sa plateasca o taxa de 1.600 de lei pentru construirea unui templu

Seful masonilor din Romania, Radu Balanescu,contestat la nivel national si international, se declara a fi un sustinator al Pro Romania, partid condus de Victor Ponta. Mie mi se par niste oameni fo.

Victor Ponta, propunere inedita inainte de alegerea conducerii PSD. Regret ca nu am fost invitat la Congresul PSD - as fi mers sa le spun sa se schimbe

Intr-o postare pe Facebook, in seara de dinaintea Congresului PSD, Victor Ponta s-a lansat intr-un apel catre liderii PSD si ALDE in care le atrage acestora atentia ca trebuie sa se schimbe daca vor sa nu dispara de pe scena politica in urmatorii ani si propune un sistem de alegeri primare pentru stanga romaneasca.

Carmen Bruma, mesaj pentru criticii pozelor cu ea topless. Ce le-a aratat sotia lui Mircea Badea FOTO

Carmen Bruma, 42 de ani, este de mai bine de 20 de ani in showbiz. A fost si a ramas una dintre cele mai apreciate asistente TV, iar de ceva vreme impresioneaza prin felul in care arata. Este foarte urmarita si apreciata pentru stilul sau de viata, oamenii ii urmeaza sfaturile cand vine vorba despre .

Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei. Ce le cere jucatorilor sa faca joi

Simona Halep le-a transmis un mesaj deosebit tinerilor fotbalisti care au scris istorie zilele trecute. Echipa nationala a Romaniei este acum calificata in semifinalele Euro2019. Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei Fostul lider WTA va juca, in cursul zilei de azi, in turul al treilea de la eastbourne. Cu toate astea, nu poate .

Sorin Ovidiu Vintu, mesaj pentru Mircea Badea. Nu l-a iertat nici pe Mugur Ciuvica: Baietas, te invit sa taci!

Sorin Ovidiu Vintu i-a transmis lui Mircea Badea si lui Mugur Ciuvica, de la Antena 3, in care ii pune la punct in ceea ce priveste afirmatiile acuzatoare pe care s-au obisnuit sa le faca jurnalistii acelui post, dupa bunul plac. Afaceristul a explicat si de ce il vrea in functia de guvernator pe Mugur .

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Marian Oprisan: Si Banatul te-a fluierat!

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, i-a transmis lui Marian Oprisan un mesaj dupa huiduielile de care a avut parte la Congresul PSD. Pentru Marian Oprisan: si Banatul te-a fluierat!, a scris.

Tusk, mesaj pentru Iohannis: Multumesc pentru presedintia energica si de succes

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a multumit, sambata, pe Twitter, presedintelui Klaus Iohannis si echipei sale pentru presedintia energica si de succes a Romaniei la Consiliul UE.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )