Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIORICA DANCILA: in CExN-ul de luni vom discuta si despre remaniere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: in CExN-ul de luni vom discuta si despre remaniere

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat ca, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc luni, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care si remanierea guvernamentala. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: in CExN-ul de luni vom discuta si despre remaniere

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat ca, in cadrul Comitetului Executiv Nati.

Dancila, anunt de ultima ora: in CExN-ul de luni vom discuta si despre remaniere

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat ca, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc luni, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care si remanierea.

Viorica Dancila: Domnul presedinte a vorbit despre rezultatele presedintiei ca si cum ar fi contribuit la aceste rezultate

Premierul Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu s-a implicat deloc in actiunile exercitate de Romania in timpul presedintiei rotative a Uniunii Europene, dar cu toate acestea a cules.

Tariceanu, despre remanierea guvernului: Dupa ce premierul va face evaluarea, vom discuta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, a declarat marti ca va discuta cu premierul Viorica Dancila despre o eventuala remaniere guvernamentala, dupa ce sefa Guvernului va finaliza.

Viorica Dancila anunta o remaniere guvernamentala, urmata de o restructurare in toamna

O remaniere guvernamentala va avea loc in aceasta vara si ar putea fi urmata de o restructurare a Executivului in toamna, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila, scrie Agerpres.

Viorica Dancila anunta data remanierii guvernamentale

O remaniere guvernamentala va avea loc in aceasta vara si ar putea fi urmata de o restructurare a Executivului in toamna, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila. Remanierea va avea loc in.

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

Traian Basescu, despre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici: E categoria cu coc, mamaita. Fata de dandy nu il avantajeaza

Traian Basescu, ironii fara numar la adresa Vioricai Dancila si ministrului de Finante. Totul a pornit de la neincerderea fostului presedinte in PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Traian Basescu nu da nicio sansa PSD-ului in turul doi la prezidentiale Fostul presedinte al Romaniei este de parere ca Partidul Social Democrat nu va avea .

Viorica Dancila, despre raportul GRECO: Aceste lucruri trebuie lamurite de magistrati si ar trebui luat exemplul Olandei

Premierul Viorica Dancila a comentat joi, concluziile raportului GRECO si solicitarea presedintelui Klaus Iohannis ca Guvernul sa initiese un proiect de lege care sa contina masurile necesare pentru.

Viorica Dancila, despre mutarea Ambasadei la Ierusalim: Tacerea presedintelui nu este un lucru bun Iohannis sa-si asume o decizie

Premierul Viorica Dancila, care in martie anunta ca Romania isi va muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, sustine ca Klaus Iohannis trebuie sa isi asume o decizie in privinta mutarii ambasadei, dar presedintele nu spune nimic, nici ca va muta ambasada, nici ca nu o va muta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )