Libnet.ro
UNICEF

16:46

Liviu Dragnea a intervenit la Antena 3, dupa ce a aflat un detaliu incredibil strecurat in denuntul lui Orban

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a intervenit la Antena 3, dupa ce a aflat un detaliu incredibil strecurat in denuntul lui Orban

Liviu Dragnea a intervenit, duminica, seara la Editia speciala, dupa ce Mihai Gadea a prezentat pasajul din plangerea penala semnata de Ludovic Orban care argumenta acuzatiile de inalta tradare care o. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a intervenit la Antena 3, dupa ce a aflat un detaliu incredibil din denuntul lui Orban

Liviu Dragnea a intervenit, duminica, seara la Editia speciala, dupa ce Mihai Gadea a prezentat pasajul din plangerea penala semnata de Ludovic Orban care argumenta acuzatiile de inalta tradare care o.

Liviu Dragnea, acuzatii grave dupa plangerea facuta pe numele premierului Dancila: Aceasta sesizare e conceputa si redactata la Cotroceni

Liviu Dragneaa facut declaratii despre lucrurile discutate cu premierul Croatiei. Seful Camerei Deputatilor spune ca sunt multe domenii de interes comune intre Romania si Croatia si ca.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di.

Liviu Dragnea catre jurnaliti: Alergati dupa mine si in baie. Mai stati si dupa mine! (VIDEO)

Dialog ciudat, vineri in Parlament, intre Liviu Dragnea si jurnalistii care i-au reprosat ca in urma cu o zi a anuntat ca nu face declaratii, dar tot a iesit in fata presei. Liderul PSD le-a transmis.

Liviu Dragnea catre jurnalisti: Alergati dupa mine si in baie. Mai stati si dupa mine! (VIDEO)

Dialog ciudat, vineri in Parlament, intre Liviu Dragnea si jurnalistii care i-au reprosat ca in urma cu o zi a anuntat ca nu face declaratii, dar tot a iesit in fata presei. Liderul PSD le-a transmis.

De ce Liviu Dragnea scapa de amenda pentru ITP expirat

In urma cu trei saptamani, Liviu Dragnea a mers la mare de 1 mai cu un BMW al carui ITP era expirat. Totusi, se pare ca seful PSD nu va suporta consecintele si nu va fi amendat dupa ce oamenii legii sustin ca politicianul nu poate fi sanctionat dupa o fotografie. La data de 2 [].

Liviu Dragnea vorbeste iar de SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: Vom utiliza toate mijloacele... (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit iar despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a plouat cu plangeri la adresa ministrilor Guvernului Dancila in urma scandalului izbucnit pe marginea subiectului.

Sedinta PSD s-a terminat. Ce avertisment a transmis Liviu Dragnea

Romania sta pe un butoi de pulbere. Liviu Dragnea recunoaste ca a vorbit in sedinta PSD despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dar ca nu ia deocamdata in calcul aceasta miscare. Speram.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate.

Liviu Dragnea ameninta cu Codul Penal ,,anumiti ziaristi si ,,cetateni care au vorbit despre Pilonul II de pensii

Liviu Dragnea a amenintat cu Codul Penal anumiti ziaristi si anumiti cetateni care au vorbit in ultimele zile despre o intentie a Guvernului de a desfiinta Pilonul II de pensii. Concret, legea prevede pana la 5 ani de.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )