Libnet.ro
UNICEF

18:00

Oprea, Tiberiu Nitu si Patriarhul Daniel, denuntati la DNA, privind coloanele oficiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oprea, Tiberiu Nitu si Patriarhul Daniel, denuntati la DNA, privind coloanele oficiale

Denuntul la DNA privind legalitatea folosirii coloanelor oficiale de catre sefii de institutii a fost facut de o organizatie neguvernamentala, iar plangerea a vizat folosirea coloanelor de catre Gabriel Oprea, Tiberiu Nitu, procurorul general al Roma and 172;niei, si Patriarhul Daniel, spun surse judiciare. continuă pe Ziarul Bursa

DNA ancheteaza coloanele oficiale folosite ilegal de Patriarhul Daniel, procurorul general Nitu si ministrul Oprea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) ancheteaza felul in care au folosit Patriarhul Daniel, procurorul general Tiberiu Nitu si ministrul Gabriel Oprea coloanele oficiale, au precizat,pentru Romania libera, surse judiciare. Dosarul penal a fost inregistrat la 5 noiembrie, ca urmare a unui denunt, depus de o persoana fizica si un ONG.

DNA ancheteaza coloanele oficiale folosite ilegal de Patriarhul Daniel si procurorul general Nitu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) ancheteaza felul in care au folosit Patriarhul Daniel si procurorul general Tiberiu Nitu coloanele oficiale, au precizat,pentru Romania libera, surse judiciare. Dosarul penal a fost inregistrat la 5 noiembrie, ca urmare a unui denunt, depus de o persoana fizica si un ONG.

LIVE TEXT. Proteste in Piata Universitatii si Constitutiei. Patriarhul Daniel, in vizorul celor 10.000 de manifestanti

Un nou protest Colectiv programat pentru joi, incepand cu ora 18. 00, il are in atentie pe Patriarhul Daniel.

LIVE TEXT. Proteste in Piata Universitatii si Constitutiei. Patriarhul Daniel, in vizorul manifestantilor

Un nou protest Colectiv programat pentru joi, incepand cu ora 18. 00, il are in atentie pe Patriarhul Daniel.

VIDEO. Patriarhul Daniel isi cere iertare conditionat

Patriarhul Daniel le-a transmis, joi, un mesaj tinerilor in care si-a cerut iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare sau au fost rastalmacite. Reactia Patriarhului vine dupa ce zeci de mii de oameni au scandat, miercuri seara, in toata tara Jos Patriarhul si Vrem spitale, nu catedrale.

Patriarhul Daniel, reactie nervoasa la intrebarile presei: Asta este atitudinea ostila fata de biserica / Nu invatati dvs Biserica ce rol are ea

Patriarhul Daniel a avut marti o reactie nervoasa la intrebarile presei, careia i-a reprosat o atitudine ostila fata de Biserica. Patriarhul, care participa la slujba de inmormatare a femeii de serviciu care si-a pierdut viata in clubul Colectiv, a replicat ziaristilor ca nu pot invata ei Biserica ce rol are.

Patriarhul Daniel s-a deplasat la Suceava, unde va fi primi titlul de cetatean de onoare al judetului

Patriarhul Daniel, conducatorul Bisericii Ortodoxe Romane, a aterizat pe Aeroportul International George Enescu din Bacau vineri, in jurul orei 14. Preafericitul urmeaza sa participe sambata, 7 noiembrie, la sfintirea unei manastiri din localitatea suceveana Radauti.

Colectiv: O noua mobilizare pe Facebook: Jos Patriarhul Daniel!

Un nou protest Colectiv programat pentru joi, incepand cu ora 18. 00, il are in atentie pe Patriarhul Daniel.

Patriarhul Daniel a oficiat o slujba de pomenire pentru victimele de la Colectiv

Patriarhul Daniel a oficiat, marti, o slujba de pomenire pentru cei 32 de tineri care au murit in urma incendiului din clubul Colectiv.

Patriarhul Daniel: Am respectat reculegerea. Cand se arata ostilitate si ura fata de Biserica, ne retragem/ Preotii care cer bani la saraci pentru inmormantari sunt sanctionati

Biserica Ortodoxa a respectat reculegerea in tacere, iar cand Biserica nu-i dorita in spatiul public si i se arata ostilitate si ura atunci se retrage in spatiul liturgic, a declarat PF Daniel, dupa slujba de inmormantare a uneia dintre victime, adaugand ca nu toata lumea a dorit slujbe cu preoti, transmite Mediafax. El a mai spus ca preotii prinsi cerand bani unor persoane sarace la inmormantari sunt sanctionati, el adaugand ca astfel de cazuri negative pot exista peste tot.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )