Libnet.ro
UNICEF

09:30

Codrin Stefanescu: Ideea plngerii pentru tradarea interesului national pentru Iohannis nu a disparut

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu: Ideea plngerii pentru tradarea interesului national pentru Iohannis nu a disparut

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca social-democratii nu au abandonat ideea de a depune pe numele presedintelui Klaus Iohannis o plangere pentru tradarea interesului national si inca analizeaza oportunitatea suspendarii din functie a sefului statului. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu, AVERTISMENT, in direct, pentru Tudorel Toader: ii reamintesc domnului ministru al Justitiei ca suntem in urma(VIDEO)

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, i-a transmis un avertisment ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in direct, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician. Discutand despre.

Codrin Stefanescu (PSD): Noi nu avem ce sa discutam cu partenerii nostri din Europa pentru ca nu avem ministri

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, a declarat, joi, ca Guvernul Romaniei nu are ce discuta cu partenerii din Europa, pentru ca nu are ministri, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a.

Codrin Stefanescu, dupa ce Iohannis insista sa o tina pe Olguta Vasilescu in afara Guvernului: Se cere suspendat

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, la Realitatea TV, dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretele privind vacantarea celor doua posturi de ministru - cel al Transporturilor si cel al Dezvoltarii Regionale, ca blocheaza o intreaga natiune prin refuzul de a face un anunt cu privire la propunerile avansate de Guvern pentru noii ministri.

Codrin Stefanescu: Irina Tanase ii va deveni sotie lui Liviu Dragnea cat de curand. Unde s-ar afla liderul PSD(VIDEO)

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a dezvaluit joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea. in acelasi timp,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )